Es presenta el grau interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Abril 2014, número 27
Veure PDF a
pàgina complerta

El Campus CETT va ser la seu, el 14 de febrer, de la presentació del grau, el primer d’aquestes característiques de l’Estat espanyol. En són promotors la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC), mitjançant l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB, el Campus de l’Alimentació de la UB a Torribera, on els estudis estan adscrits a la Facultat de Farmàcia, l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC) i la Fundació Alícia, mentre que compta amb Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca, com a assessor gastronòmic, a més de la col·laboració de cuiners de primer ordre. L’estudiant, per cursar-lo, disposarà de quatre campus especialitzats en agroalimentació, nutrició i salut, tecnologia dels aliments, turisme i hoteleria, i recerca en cuina, i del treball acadèmicde la Unitat UB-Bullipèdia de Ferran Adrià.