Editorial
DOBLE CELEBRACIÓ EN EL MÓN DEL TURISME
Notícies
L’ACAV (Associació Catalana d’Agències de Viatges) fa 30 ANYS
CLAUDI MANS, delegat de la Universitat de Barcelona per al Campus de l'Alimentació de Torribera
EL SISTEMA EDUCATIU, eix del debat al CETT
Hoteles Hesperia, membre del CONSELL D’EMPRESES CETT-UB
Fundació
La RECERCA en turisme i hoteleria de batxillerat premia el turisme cultural
Tema
UN ANY PER CELEBRAR el centenari del naixement del nom COSTA BRAVA
Entrevista
ENRIC VILERT, president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Notícies del CETT
EL CETT es prepara per celebrar els 40 ANYS (1969-2009)
PROJECTE DE COL·LABORACIÓ, entre l’EH CETT i la Fundació ALÍCIA
L'escola d'Hoteleria del CETT inagura la NOVA AULA CUINA
L'HOTEL ALIMARA ofereix menús exclusius per al proper Nadal
L’E3 registra un màxim històric de demandes laborals
La XIX Trobada ESCOLA+UNIVERSITAT+EMPRESA tindrà lloc el 2 i 3 de març
Port Aventura s’incorpora al Consell d’Empreses CETT-UB
CETT Formació
El millor GRAU EN DIRECCIÓ hotelera i turística, a l’EUHT CETT-UB
S’entrega la I BECA a l’excel·lència acadèmica RAMONA CLOSA-CETT
L’escriptor EDUARDO MENDOZA inaugura el curs acadèmic 2008-09
Comença el V CURS DE CUINA D'ALTA GASTRONOMIA EXECUTIVA I CREATIVA
CUINA I ENOLOGIA per a amants de la gastronomia
L'EH CETT, de nou amb gastronomia
El CETT crea un NOU CURS de DIRECCIÓ de SERVEIS de RESTAURANT
Cuina i química
FERRAN ADRIÀ: Pa sucat amb perfum*
AAA CETT
El futur de L’AEROPORT DEL PRAT, eix del darrer sopar col·loqui
Els exalumnes EMPRENEDORS
Els EXALUMNES DEL CETT
Coneguem Catalunya
Un passeig per BARCELONA amb Eduardo Mendoza
Internacional
La internacionalització, CLAU de L’ÈXIT a l’hora de PROFESSIONALITZAR la gestió i els serveis turístics
Antics alumnes del CETT ARREU DEL MÓN ...
El CETT, PRESENT A L'ESTRANGER
Opinió
Martí Sabrià, LA COSTA BRAVA 1908-2008
Responsabilitat social
COOPERACIÓ a Namíbia
Estudis i investigacions
S'edita el 2n número d'ARA
ANDREU BESOLÍ, professor del CETT, es doctora amb una TESI excel·lent
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Recepta
BRETONA AMB ASPIC DE FRUITES