Editorial
BONS PROPÒSITS PER AL NOU CURS
Notícies
El model de TURISME RESIDENCIAL, en ple creixement
ROTHIEMURCHUS, un espai per al turisme al COR D’ESCÒCIA
ELS RESORTS DE SUPER LUXE ja són una realitat a Espanya
MARENOSTRUM RESTAURANT, una proposta d’alta cuina a la Xina
L'ACAV opina sobre l'assignació de la terminal Sud de L'AEROPORT del Prat
En la mort del Sr. DANIEL RESINES
Fundació
La RECERCA en turisme i hoteleria de batxillerat, GUARDONADA
COMUNICACIÓ + TECNOLOGIA: un projecte emprenedor de primera
Les beques CETT 2006-07
Signatura d’acord entre la FUNDACIÓ GASPAR ESPUÑA - CETT i el CIRE
ÀGORA BCN inicia el curs acadèmic
La Fundació concedeix els Premis al millor CRÈDIT DE SÍNTESI I PROJECTE FINAL DE CARRERA
Formació i món laboral: GRANS MOMENTS, GRANS CANVIS
Tema
El sector turístic, preparat per a LA COMERCIALITZACIÓ ON LINE
Entrevista
JORDI HEREU, alcalde de Barcelona
Notícies del CETT
Com fer CARRERA a l’empresa turística: una lliçó exemplar per iniciar el CURS
Neix el CONSELL D’EMPRESES CETT-UB
E3, el nou Espai Estudiant Empresa CETT-UB
L'Hotel Alimara es reintegra a LA JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB EMAS
L'Alimara presenta el PLA D'ACCIÓ DEL COMPROMÍS CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT AGENDA 21 BARCELONA
CETT Formació
I TROBADA GASTRONÒMICA per a futurs professionals de la restauració
Taller de DISSENY I CUINA: el CETT i l’Escola Massana sumen experiències
La ponència de dos professors del CETT, finalista al Seminari Internacional d’Innovació i Turisme
Cuina i química
TRUITA AL SALFUMANT (Primera part: sistemes dispersos)
AAA CETT
Els exalumnes EMPRENEDORS
Els EXALUMNES DEL CETT
Coneguem Catalunya
Descobrint les TORRES DE GUAITA del Solsonès
Internacional
NOUS DESTINS per a les estades en pràctiques A L’ESTRANGER
Antics alumnes del CETT ARREU DEL MÓN...
Opinió
Enric Canela, L’ECONOMIA DEL CONEIXEMENT, el nou paradigma de les societats
Estudis i investigacions
"SABOR E SABER", un proyecto pionero de máster hecho realidad
L’EUHT CETT-UB i l’Institut Europeu de la Mediterrània preparen el cicle de conferències “Mediterrani: les cuines de la convivència”
LE PATRIMOINE GASTRONOMIQUE MAROCAIN, gage du développement de son tourisme culturel
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Recepta
Xocolata amb llet, formatge de Maó curat i taronja