Editorial
COMPROMESOS AMB EL TURISME
Notícies
Es crea la nova AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
EL SITC duu el món a Montjuïc
OFERTES en el món de les BODES
Fundació
ÀGORA BCN en actiu
Tema
NEIX ARA, la revista d’investigació en turisme coeditada per FUNGLODE i el CETT
Entrevista
ERNEST MARAGALL, conseller d’Educació
Notícies del CETT
F&B SOLUTIONS, el nou servei d'assessorament integral del CETT
El CETT organitza la JORNADA DE TREBALL PEL DISSENY DE LA nova titulació de grau en turisme
Ferran Adrià, investit DOCTOR HONORIS CAUSA per la UB
L'escola d'Hoteleria del CETT estrena NOVES INSTAL·LACIONS
Es lliuren els XXIV PREMIS ALIMARA
VIII TROBADA Escola+Universitat+Empresa: la cita més esperada
CETT Formació
Jornada sobre la GESTIÓ de LES PERSONES en el sector turístic
El CETT participa en un PLA PREVENTIU de CENTRE per evitar la drogodependència
Aliments de qualitat i defensa de la biodiversitat, als JULIOLS DE LA UB
Montagud Editores presenta al CETT ph10, EL NOU LLIBRE DE PIERRE HERMÉ
FERRAN ADRIÀ I PAU ARENÓS, professors d’excepció al CETT.
La Direcció General de Turisme premia TRES PROJECTES DE L'EUHT CETT-UB
L’EH CETT a ALIMENTARIA
El CONSELL D’EMPRESES CETT-UB prioritza les competències de nou grau
LA II TROBADA GASTRONOMICA, a l'EH CETT
FORMACIÓ EXCEL·LENT ALS International Tourism Programmes
Cuina i química
TRUITA AL SALFUMANT (II part)
AAA CETT
Els exalumnes EMPRENEDORS
Els EXALUMNES DEL CETT
Coneguem Catalunya
Viatjar al MÓN DEL VI, un plaer per als sentits
Internacional
Antics alumnes del CETT ARREU DEL MÓN...
Rússia visita el CETT
Opinió
Rafa Serra, LES NOVES AGÈNCIES DE VIATGES: professió de futur
Estudis i investigacions
TURISME I PSICOLOGIA. Anàlisi bibliomètrica de la producció científica
GUÍA PRÁCTICA PARA VIAJAR. Derechos y obligaciones del turista
"BARCELONA MOVIE", un projecte sobre turisme i cinema fet realitat
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Turisme sostenible
Turisme i CANVI CLIMÀTIC
ECOETIQUETES en el sector turístic
Recepta
Foie amb amanida d'api i poma