Editorial
EL CETT, COMPROMÈS AMB EL PAÍS
Notícies
Vueling, l’aerolínia de nova generació amb més de 7 milions de passatgers
EL FACTOR HUMÀ en el turisme
EL GRUP CETT, a favor d’un gran aeroport a Barcelona
El futur de les AGÈNCIES de viatges, en el VIII FÒRUM DE L’ACAV
Fundació
III edició dels premis al millor PROJECTE FINAL DE CARRERA I CRÈDIT DE SÍNTESI
Una RESIDÈNCIA de primera
Premis als TREBALLS de RECERCA EN TURISME de batxillerat
ÀGORA BCN, punt de trobada
La Fundació, al “Social Tourism in the UE: Youths and Senior Citizens”
En marxa el III Concurs de PROJECTES EMPRENEDORS EN EL SECTOR
PROGRAMA JOVENTUT EN ACCIÓ. 2007-2013
Tema
EL MODEL PEDAGÒGIC del Grup CETT: formar professionals competents per a un sector competitiu
Entrevista
JOSEP HUGUET, conseller d’Innovació, Universitats i Empresa
Notícies del CETT
ALIMENTS, CUINA I CIÈNCIA, al CETT
Escola + universitat + empresa = VII TROBADA + rècord de participants
XXIII edició dels PREMIS ALIMARA
ENRIQUE PORTALES, nou director de l’Hotel Alimara
Signatura del Conveni Marc de col·laboració entre Turisme de Barcelona i el CETT
CETT Formació
EDUTAINMENT i E-LEARNING, o el negoci de l’educació virtual
L'oferta de FORMACIÓ de postgrau es consolida amb nous màsters
Taller de disseny i cuina per a alumnes de l’EH del CETT i de l’Escola Massana
XAVIER FRANCO, porfessor col·laborador del CETT amb estrella Michelin
TROBADA GASTRÒNÒMICA a l’Escola d’Hoteleria
Cuina i química
L'EFECTE TIA FLOR i el futur de les ciències de l'alimentació*
AAA CETT
Els EXALUMNES DEL CETT
El desè sopar d’antics alumnes del CETT, una cita molt especial
Els exalumnes EMPRENEDORS
Internacional
Antics alumnes del CETT ARREU DEL MÓN...
El turisme i l’hoteleria a la UQAM
Opinió
José Luis Zoreda, LA GESTIÓN DEL TALENTO,motor del crecimiento turístico sostenible
Estudis i investigacions
Parlem amb MARIA SEGARRA, directora de Comerç, Turisme i Serveis de la Cambra de Comerç de Barcelona
TURISME I CINEMA, un àmbit de recerca amb futur
CETT Consultors, responsable de la implantació del SICTED al Berguedà
El turisme de la NATURA
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Recepta
La nova cuina catalana del CETT, premiada al certamen MODEST FUREST I ROCA