Editorial
EL CETT, AMB EL MÓN ACADÈMIC I EMPRESARIAL
Notícies
L’ACREDITACIÓ de COMPETÈNCIES PROFESSIONALS en el sector
LA GESTIÓ DEL CONFLICTE com a indicador de qualitat de l’atenció al turista
EL BCU, un projecte pioner
Fundació
El millor PROJECTE FINAL DE CARRERA i CRÈDITS DE SÍNTESI
Entrega de premis del II CONCURS DE PROJECTES EMPRENEDORS
Educació i formació en turisme per COMBATRE LA POBRESA
Tema
ÀGORA BCN, una RESIDÈNCIA UNIVERSITÀRIA per al segle XXI
Entrevista
PERE DURAN, director general de Turisme de Barcelona
Notícies del CETT
LES ACREDITACIONS ISO al Grup CETT reconeixen la seva tasca en l’aplicació de sistemes de qualitat
PRESÈNCIA INTERNACIONAL del CETT A SÍRIA
El rector de la UB, MÀRIUS RUBIRALTA, INAUGURA el curs acadèmic 2006-2007
TURISPRUDÈNCIA: pels camins del dret i del turisme
Baròmetre laboral del SOPCP: PROP DE 1.500 OFERTES per al curs 2005/2006 (de setembre a juliol)
Les EMPRESES DEL SECTOR valoren l’aptitud laboral de l’alumnat del CETT
LA FORMACIÓ en valors i competències centra el col·loqui de la TROBADA ANUAL
CETT Formació
Premis del XI Concurs de CUINA, PASTISSERIA I SERVEIS DE RESTAURANT i del XI de COCTELERIA
GASTRONOMIA PER A AMATEURS al CETT
El cicle formatiu d’allotjament del CETT, líder en qualitat
Nou impuls a la RECERCA EN TURISME
José Antonio Pérez-Aranda, nou director de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT-UB
Nou catàleg de formació contínua 2007
Cuina i química
Badalona DESTIL·LA VINS...*
AAA CETT
Els EXALUMNES DEL CETT
Els SOPARS COL·LOQUI se centren en el TURISME de futur
Coneguem Catalunya
S’edita la nova guia de la RUTA ROMANA de Tarragona
L’ENOTURISME a Catalunya (II)
Internacional
L’EUHT CETT-UB, convidada A CERTÀMENS I CONGRESSOS
On fer pràctiques? A L’ESTRANGER!
Els nous erasmus JA PARTICIPEN EN L'EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL
Opinió
Assumpta Aneas Àlvarez, LA FORMACIÓ INTERCULTURAL al turisme
Estudis i investigacions
L'ENOTURISME a Catalunya (II)
El turisme sostenible al MIG ATLES MARROQUÍ
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Turisme sostenible
EL MEDI AMBIENT a l’Hotel Alimara
Recepta
Fals garrinet amb patata en adob