Editorial
HOMENATGE AL FUNDADOR DEL CETT
Notícies
La gestió de la HIGIENE ALIMENTÀRIA a la restauració
GRUP SERHS, el primer grup turístic de Catalunya, FA 30 ANYS
El SITC acull la primera edició del MEDA TOURISM FORUM
Fundació
La Residència Universitària Internacional ÀGORA BCN ja és una realitat
LA RECERCA en matèria de turisme i hoteleria ES PREMIA al batxillerat
II CONVOCATÒRIA DELS PREMIS AL MILLOR PROJECTE FINAL DE CARRERA I CRÈDIT DE SÍNTESI
En marxa el II Concurs de projectes emprenedors en el sector turístic
Tema
L'HOMENATGE A GASPAR ESPUÑA, el reconeixement més entranyable
Entrevista
RAIMON MARTÍNEZ FRAILE, secretari general de Turisme
Notícies del CETT
Els XXII PREMIS ALIMARA estrenen imatge
L’HOTEL ALIMARA: molt més que gastronomia
En la mort de Frederic Roda, l’inspirador del nom Alimara
NATURALMENT.E, el restaurant biomètric del Grup CETT al districte 22@
VI TROBADA ESCOLA-EMPRESA: un sòlid compromís amb la formació
CETT Formació
Sobre la realidad de la GASTRONOMÍA MOLECULAR y la “Síntesis de nuestra cocina”
El desplegament dels ÀMBITS DE CONEIXEMENT EXPERT en el CETT
Representació del CETT a MADRID FUSIÓN ‘06, la IV Cimera Internacional de Gastronomia
El màster en direcció dels recursos humans en turisme, a L’ EUHT CETT
Èxit de les "elaboracions característiques" de ELBULLI
Parlem amb CARME MUÑOZ I LAHOZ, adjunta al Vicerectorat de Recerca per a la Promoció i Avaluació de la Recerca en Humanitats i Ciències Socials de la UB
César Cánovas, de camí al MUNDIAL DE SUMMILLERS
ELS MÀSTERS EUROPEUS en el marc de L'EEES: una nova etapa, una nova oportunitat
EL NOU GRAU en turisme
Cuina i química
Per què NO S'ENGANXEN LES TRUITES a les paelles de tefló*
AAA CETT
Els EXALUMNES DEL CETT
ANTICS ALUMNES es retroben després de 10, 20 i 30 anys
Internacional
Mou-te amb el SOPCP
Entrevista amb el PRESIDENT DE LA REPÚBLICA DOMINICANA
L’experiència dels Erasmus: ALTAMENT RECOMANABLE!
Opinió
Gaspar Espuña i Berga, Sobre LA IMMIGRACIÓ i EL TURISME a Catalunya
Estudis i investigacions
Presentació del PLA ESTRATÈGIC DEL TURISME a Catalunya
L’ENOTURISME a Catalunya*
Constituïda la TAULA del MERCAT DE TREBALL DEL TURISME
Un cop d’ull a la FORMACIÓ CONTÍNUA en el sector turístic
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
RECURSOS TURÍSTICS
Turisme sostenible
QUALITAT EN EL SECTOR: paradoxes, coincidències i decisions
Recepta
Bacallà amb crema d'alls