Editorial
Editorial
Notícies
ELS EFECTES del terrorisme i l’olimpisme sobre els fluxos turístics
EL TURISME ESPORTIU: nous camps de recerca, més estímuls
Cap on evoluciona EL MÓN DE L'HOTELERIA?
Fundació
Pla pilot de desenvolupament turístic sostenible: UN REPTE per als PFC
ES PREMIEN els millors projectes finals de carrera i crèdits de síntesi
ÀGORA BCN és el nom escollit per al futur Col·legi Major
Tema
COMPETIR PER LES PERSONES, el nou paradigma de la restauració
Entrevista
MÀRIUS RUBIRALTA, rector de la Universitat de Barcelona
Notícies del CETT
Valoració dels 8 anys al RESTAURANT DEL PARLAMENT
L'ALIMARA ES CONSOLIDA com a hotel de reunions i congressos
LA TROBADA anual, més especial que mai
Baròmetre laboral del SOPCP curs 2004/2005: més de 2.000 demandes!
LA TROBADA anual, més especial que mai
EL VII FÒRUM ACAV
L’aportació del Grup CETT al Festival Grec es consolida amb èxit
CETT Formació
El CETT ofereix NOVES PROPOSTES DE FORMACIÓ continua en restauració i cursos per a no professionals
A propòsit de L’ESPAI EUROPEU D’EDUCACIÓ SUPERIOR
ELS MÀSTERS DEL CETT responen a l’especialització
Conclusions de la taula rodona de governantes d’hotel
L'ANY DE LA GASTRONOMIA al CETT
EL DIÀLEG, omnipresent a l’acte d’inauguració del CURS 2005-2006
El CETT participa al sopar en commemoració D'ALBERT EINSTEIN
2a edició del curs ELBULLIRESTAURANT "ELABORACIONS CARACTERÍSTIQUES"
Cuina i química
L'OU DUR de l'Everest
AAA CETT
Els EX-ALUMNES DEL CETT
Coneguem Catalunya
LES RUTES DEL VI I DEL CAVA per l’Alt Penedès
Internacional
Les meves vacances? D’STAGE A L’ESTRANGER!
Opinió
Francisco Carnerero, SOBRE LA NORMATIVA VIGENT que regula els viatges combinats
Estudis i investigacions
El Pla de la XARXA D’HISTÒTOPS DE CATALUNYA, un model alternatiu de turisme cultural
La implantació del SISTEMA de les OPERACIONS a l’Hotel Qgat Vallès
La formació, CLAU PER A UN TURISME DE QUALITAT
LES RESIDÈNCIES UNIVERSITÀRIES: conclusions de l'estudi de mercat
Tot Flaix
TOT FLAIX novembre 2005
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Turisme sostenible
L’ALIMARA PARTICIPA en el projecte europeu TOUR-LINK
Recepta
El pastís d'aniversari. 10 anys de l'Hotel Alimara