Editorial
TEMPS DE CANVIS
Notícies
CHEFSCLUB inicia una nova etapa
LA GASTRONOMIA, a Barcelona
Temps ere temps... DE CRISI TURÍSTICA
¿SATURACIÓN en los cruceros?
Fundació
El TURISME SOCIAL com a eina de construcció d’un món obert i solidari
Les fundacions Gaspar Espuña-CETT i Territori i Paisatge aposten per un turisme sostenible a les zones de muntanya
El I CONCURS de Projectes Emprenedors, en marxa
EXPEDICIÓ AL MIG ATLES MARROQUÍ: un model de col·laboració per als Projectes Fi de Carrera (PFC)
Tema
ESTABLIR ELS REPTES DE FUTUR PER AL SECTOR TURÍSTIC A CATALUNYA
Entrevista
CARLES FERRER, President Congrés de Turisme de Catalunya
Notícies del CETT
Martínez Fraile, secretari general de Turisme, inaugura ELCURS
Baròmetre SOPCP
La comunitat dels treballadors del FÒRUM
EL LLIBRE dels Premis Alimara
Premis Alimara a la MILLOR WEB
En la mort del Sr. JOSEP M. TRÍAS BERISTAIN
Gaudeix del ritual de l’àpat a L’AULA RESTAURANT del CETT
El FÒRUM parla de turisme
La responsabilitat social de l’empresa centra la Trobada Escola-Empresa
CETT Formació
L'EES: EL NOU TÍTOL DE GRAU EN TURISME
Congrés Internacional DE DOCÈNCIA UNIVERSITÀRIA
Jurat d’excepció al IX Concurs de CUINA i VI Concurs de PASTISSERIA DEL CETT
LA GESTIÓ DEL CONEIXEMENT, eina bàsica per a un òptim desenvolupament de l'empresa
Cuina i química
Per què esquitxa LA SALSA DE TOMÀQUET?*
AAA CETT
Els EX- ALUMNES DEL CETT
Coneguem Catalunya
CELLER EDETÀRIA, l’esperit d’una terra
El tram català del camí de Sant Jaume
Internacional
CURS D’ANIMACIÓ TURÍSTICA a Nicaragua
CETT I LA UQAM estreten llaços i La cara internacional del SOPCP
MAESTRIES VIRTUALS, una oportunitat
ESTUDIAR A L’ESTRANGER…, més enllà de l’intercanvi cultural
Opinió
Jordi Portabella, EL FÒRUM en l’esdevenidor
Estudis i investigacions
ES CREA EL MAPA MUNICIPAL del turisme a Catalunya
EL “TOURISM DESTINATION PLACEMENT” (TDP): La imatge dels destins turístics a través dels llargmetratges
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Turisme sostenible
EL CETT aposta per la sostenibilitat ambiental en els seus estudis
L’Hotel Alimara participa en l’exposició “100 anys d’hospitalitat” d’Hostelco
Recepta
Llaminera amb cervesa negra