Editorial
INCERTESA
Notícies
El turisme cultural UNA ACTIVITAT DE FUTUR
EL MERCAT DE CONGRESSOS a Barcelona i la contribució de l’Hotel Alimara
L'aigua, un passeig PER LA SEVA HISTÒRIA
Tema
Els atacs terroristes de l‘11 de setembre en el sector turístic I LES SEVES REPERCUSIONS
ELS ATEMPTATS DE L'11 DE SETEMBRE
Entrevista
JOAN TUGORES, Rector de la Universitat de Barcelona
Notícies del CETT
Preparant la II Trobada Escola-Empresa
L'ÈTICA A LES EMPRESES un element de futur
El conseller de Turisme de les Illes Balears INAUGURA EL CURS ACADÈMIC D'ENGUANY
L'art culinari tradicional arriba a Barcelona: 4A. MOSTRA GASTRONÒMICA DE SILS
Baròmetre SOPCP
CETT Formació
EL CETT i la Formació a distància
AAA CETT
Els EX- ALUMNES DEL CETT
Un estudi demostra l’alt grau d’inserció laboral dels DIPLOMATS EN TURISME DEL CETT
Coneguem Catalunya
El Palau Robert acull uns cicles de cuina catalana
Descobrir cuina LA REVISTA DELS AMANTS de la gastronomia
A vista d'ocell des de la ROCALLARGA DE TAVERTET
Un valor afegit LA DIFUSIÓ DE LA CUINA en les revistes especialitzades
Internacional
PROGRAMA ERASMUS
UN GRUP DE JAPONESES visiten Barcelona per aprofundir en la cuina espanyola
CETT INTERNACIONAL
ELS STAGES dels alumnes
UN DIA A L’HOTEL Roger Smith de Nova York
Opinió
PERE DURAN, el turisme SOM TOTS
Estudis i investigacions
Innovació i qualitat en un món competitiu ACTUACIONS INQÜESTIONABLES
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Turisme sostenible
El grup CETT i sostenibilitat ambiental: UN COMPROMÍS QUE CREIX DIA A DIA
SALINES BASSEGODA, una terra d'història i natura
Recepta
Pollastre amb Cremalloles