Editorial
I A LA PRIMAVERA, PENSEM... QUÈ FAREM AQUEST ESTIU?
Notícies
MARIAN MURO, nova directora general de TURISME
L'impacte dels actuals CONFLICTES a l'ORIENT MITJÀ en el Turisme.
El MODEL TURÍSTIC de Barcelona, vist pels candidats a l’ALCALDIA
Fundació
TURISME i OCI: una visió des de la FORMACIÓ universitària del CETT
ANTONI SANSALVADÓ, nou president de la Fundació Gaspar Espuña-CETT
Tema
LA PROMOCIÓ TURÍSTICA, un repte de país
Entrevista
MARIAN MURO, directora general de Turisme de Catalunya
Notícies del CETT
El DRET i el TURISME, d’actualitat
Sobre l’AEROPORT de BARCELONA com a plataforma turística
El BAS, el proveïdor integral de SERVEIS EDUCATIUS de la ciutat
Els PREMIS ALIMARA brillen en la XXVII edició
CETT Formació
El MÀSTER en INNOVACIÓ en la GESTIÓ TURÍSTICA, al CETT
La V TROBADA GASTRONÒMICA: el sector en l’entorn pedagògic
El títol de graduat en turisme, a l'abast dels diplomats en turisme o TEAT
Es perfila el PROGRAMA TALENT per a l’alumnat de restauració del CETT
Coneguem els DOCENTS del CETT
Cuina i química
La cuina... UN LABORATORI?
AAA CETT
L'ANTIC ALUMNAT DEL CETT, emprenedor
Rècord de participació en l’XI Trobada ESCOLA+UNIVERSITAT+EMPRESA
La JUNTA DIRECTIVA de CETT Alumni crea 8 COMISSIONS de TREBALL
L'ANTIC ALUMNAT del CETT, avui
Coneguem Catalunya
Resdescobrint les MUNTANYES de la COSTA DAURADA
Internacional
L’EXPERIÈNCIA de 10 alumnes en un PROGRAMA internacional
Noves beques per a l'antic alumnat de grau en turisme
Opinió
Els estudis de TURISME en el sistema universitari de Catalunya
Responsabilitat social
La RSE en el sector turístic, un COMPROMÍS per a l’excel·lència
Estudis i investigacions
Les TIC i el turisme
Aparells i utensilis aplicats a la CUINA PROFESSIONAL
El turisme CINEMATOGRÀFIC es consolida com a línia de recerca
Noves bases per als Premis als MILLORS CRÈDITS de SÍNTESI
El TURISME ESCOLAR a Catalunya, una recerca incipient
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recepta
Bacallà amb poma caramel·litzada vel de vi ranci i crema de gorgonzola