Editorial
Editorial
Notícies
GEBTA, XX anys al capdavant del Business Travel
El Govern espanyol atorga enguany set MEDALLES al MÈRIT TURÍSTIC
La conferència anual d'Experts Científics en Turisme, al CETT
Fundació
Nova entrega de PREMIS de la Fundació GASPAR ESPUÑA-CETT
Tema
YOUTH, The Future of Travel
El CETT, amfitrió del Congrés WYSTC BARCELONA 2011
APRENDRE VIATJANT: del gran tour a l’era de la telefonia mòbil
La visió dels experts i de les entitats públiques catalanes sobre el turisme juvenil
Entrevista
XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona
Notícies del CETT
El SECTOR HOTELER reflexiona sobre el seu FUTUR
Èxit del 1r FÒRUM RED INTUR CETT-UB 2011
GESTIÓ SOSTENIBLE a l’Alimara
CETT Formació
S’inaugura el CURS 2011-2012
L’únic Màster en GESTIÓ del Patrimoni CULINARI I GASTRONÒMIC, al CETT
REVENUE MANAGEMENT on line, al CETT
Coneguem els DOCENTS del CETT
Capacitats, competències i valors per a L’OCUPABILITAT
Cuina i química
ETILÈ a la cuina
AAA CETT
CETT Alumni en actiu i antic alumnat
Espai Estudiant Empresa
La BORSA DE TREBALL del CETT rep 1.400 DEMANDES LABORALS
Coneguem Catalunya
El turisme a Catalunya, ACCESSIBLE a tothom
Internacional
El CETT d'abast mundial
Sobre el TURISME IMMOBILIARI
Nou èxit de la CETT Barcelona Tourism & Hospitality Summer School
Opinió
YOUNG TRAVELLERS and DEVELOPMENT
Responsabilitat social
INTERCANVI de coneixement
La RSE, també present al WYSTC
Estudis i investigacions
Els usuaris dels APARTAMENTS D’ÚS TURÍSTIC a Barcelona opinen...
“L’ALQUÍMIA DE LES PEDRES”, un projecte final de màster singular
“Guia de les FORMATGERIES ARTESANES dels Pirineus catalans”
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
La Recepta