Editorial
Editorial
Notícies
La Mediterrània i els nous formats turístics, PROTAGONISTES al SITC
Sobre el projecte CUINA CATALANA PATRIMONI de la HUMANITAT
El nou HOTEL CATALONIA FIRA, el jardí del disseny
Tema
La TAXA TURÍSTICA, a debat
Entrevista
IRENE RIGAU, consellera d’Ensenyament
Notícies del CETT
Els XXVIII PREMIS ALIMARA reconeixen la millor promoció turística
PROJECTE conjunt INTERDISCIPLINARI entre el CETT i l’Escola Massana
CETT Formació
L’alumnat viu la GASTRONOMIA professional a la VI TROBADA de l’EH
I edició del Màster en GESTIÓ del PATRIMONI Culinari i Gastronòmic
Els màsters de l’EUHT CETT-UB: L’ÈXIT de l’alumnat, el millor reconeixement
Coneguem els DOCENTS del CETT
Cuina i química
OUS cúbics?
AAA CETT
CETT Alumni es converteix en el CLUB DE TURISME, dins Alumni UB
Coneguem Catalunya
Catalunya i el TURISME ORNITOLÒGIC
Espai Estudiant Empresa
Rècord de propostes LABORALS a la XII Trobada Escola+Universitat+Empresa
Internacional
Els PROJECTES de MOBILITAT PROFESSIONAL dels ESTUDIANTS
Opinió
Sobre SPANAIR
Responsabilitat social
El CETT presenta la MEMÒRIA de SOSTENIBILITAT 2009-10 i 2010-11
FERRAN ADRIÀ al CETT-UB: junts, amb la MARATÓ de TV3
Estudis i investigacions
TOUR&HER, la nova publicació al servei de la investigació turística
El número especial de la revista ARA, vinculat a TOURbanISM-toURBANISM
El sector hoteler DE LUXE, un mercat en CREIXEMENT
El DARK TOURISM a Barcelona
El TURISME CINEMATOGRÀFIC, protagonista de l’ACE TCT del CETT
Tot Flaix
TOT FLAIX 23
Recursos turístics
Recursos Turístics 23
Recepta
Pèsols amb la seva crema i xof sofregit