Editorial
Entrenant competencies
Notícies
Sobre el PLA Turístic i Cultural d' HORTA-GUINARDÓ
L’impacte dels JOCS OLÍMPICS en el MODEL TURÍSTIC de Barcelona
THE HOSTEL BOX, un nou concepte d'allotjament a BARCELONA
La DECLARACIÓ sobre Turisme JUVENIL i ACADÈMIC de San Diego
Fundació
La DIPUTACIÓ de Barcelona col·labora en el VIII CONCURS de Projectes EMPRENEDORS en el Sector Turístic
Se celebra l’entrega de PREMIS de la Fundació GASPAR ESPUÑA-CETT
Tema
TURISME CULTURAL I EDUCACIÓ, dues cares d’una mateixa moneda
Entrevista
ANTONI SANSALVADÓ, president de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona
Notícies del CETT
El CETT presenta el PLA ESTRATÈGIC 2012-2015
Participació al BUY CATALUNYA 2012
El CETT endega l’IMIFOPTUR
Èxit de la jornada sobre l’impacte de la Unió Europea en el Dret Turístic
CETT Formació
L’ORGANITZACIÓ MUNDIAL del TURISME inaugura el nou CURS
El CETT rep la DONACIÓ de la BIBLIOTECA de LUIS BETTONICA
L'alumnat, entre ESTRELLES MICHELIN
S'amplia la colecció MANUALS DE MUSEÍSTICA, PATRIMONI I TURISME CULTURAL de l’editorial Trea
LA GESTIÓ PÚBLICA del turisme: passat, present i futur
Coneguem els DOCENTS del CETT
Cuina i química
Què en sabem, de l’ESTÈVIA?
AAA CETT
L'exalumnat i ANTIC ALUMNAT emprenedor
Coneguem Catalunya
Practicant el SENDERISME
Espai Estudiant Empresa
L’E3 rep 1.400 DEMANDES laborals durant el curs 2011-2012
La XIII TROBADA Escola+Universitat+ Empresa tindrà lloc el 18 i 19 de febrer
In memoriam
En record de JOAN CARLES VILALTA
Internacional
El CETT, al CONGRÉS WYSTC
SINGAPUR, més a prop
Dues beques LEONARDO DA VINCI per a l’alumnat de l’Escola d’Hoteleria
ANTIC ALUMNAT
Opinió
ACAV i UCAVE es fusionen
Responsabilitat social
L’HOTEL ALIMARA Barcelona i ÀGORA BCN s'adhereixen a la iniciativa HOTELS AMICS D’UNICEF
Estudis i investigacions
TURISME i SEXE a la ciutat de BARCELONA
U-ROOM, la nova eina de GESTIÓ HOTELERA
EXCEL·LENT TESI sobre un mètode didàctic INNOVADOR en francès
HORTA-GUINARDÓ de PEL·LÍCULA, una proposta turística DE CINE
Tot Flaix
TOT FLAIX
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Recepta
CREMA DE CARXOFES en textura