Editorial
TRIEM CORRECTAMENT, I EN CADA MOMENT, LA NOSTRA ALIMARA
Notícies
El SITC presenta totes les novetats en productes turístics ESPECIALITZATS
El Govern atorga els XXVII GUARDONS DEL TURISME DE CATALUNYA
La TEMPORADA TURÍSTICA 2012, un BALANÇ amb pros i contres
Neix ONFAN, una innovadora PLATAFORMA GASTRONÒMICA
Tema
BULLIPEDIA, molt més que una enciclopèdia temàtica sobre la cuina i el procés creatiu
Entrevista
FELIP PUIG, conseller d’Empresa i Ocupació
Notícies del CETT
Més de 65 EMPRESES i 2.000 entrevistes concertades en la XVIII Trobada CETT
Sobre la incidència del DRET de la UNIÓ EUROPEA en el turisme
”La TELEFONIA MÒBIL i el turisme”, a debat
Se celebra la XXIX edició dels prestigiosos PREMIS ALIMARA
En record de JORDI COMAS I MATAMALA
FLAIXOS
CETT Formació
L’optimització de la PRESÈNCIA EN LÍNIA de les entitats turístiques
WILLIAM WONGSO, gurú de la gastronomia d’Indonèsia, imparteix una classe al CETT
El CETT, present al Fòrum Girona d'enguany
TARANNÀ CLUB DE VIATGES, millor empresa col·laboradora del curs 2011-2012
Coneguem els DOCENTS del CETT
FLAIXOS
Cuina i química
HAMBURGUESES: Cal estar ALERTA?
AAA CETT
L’ANTIC ALUMNAT del CETT AVUI
L’ANTIC ALUMNAT ARREU DEL MÓN
EL TALENT i la iniciativa EMPRESARIAL es fan ressò al CETT
L’ANTIC ALUMNAT EMPRENEDOR
Coneguem Catalunya
Coneguem Catalunya
Internacional
MOU-TE: més enllà d’una experiència FORMATIVA a l’estranger
Opinió
La UNIVERSITAT i el TURISME, companys estratègics
Responsabilitat social
Responsabilitat Corporativa
Estudis i investigacions
El coneixement expert al CETT i la transferència al SECTOR TURÍSTIC
L’activitat de L’ACE TCT del CETT segueix CREIXENT a bon ritme
CONCLUSIONS del primer OBSERVATORI del TURISME RURAL a Espanya
LA FIRA AGROALIMENTÀRIA, un producte turístic i cultural de valor patrimonial
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Recepta
La Recepta de l'Escola d'Hoteleria