Editorial
Editorial
Notícies
L'OITS celebra el 50é aniversari
La NORMATIVA TURÍSTICA CATALANA, contribuint a la IDENTITAT de PAÍS
El sector TURÍSTIC viu una TEMPORADA D’ESTIU que convida a L’OPTIMISME
Projecte de COL·LABORACIÓ entre el CETT i JAVIER DE LAS MUELAS-PARADORES
Tema
Artur Mas INAUGURA el nou edifici del campus CETT-UB
Entrevista
TALEB RIFAI, United Nations World Tourism Organization (UNWTO) Secretary-General
Notícies del CETT
“El TURISME i la CATALUNYA del futur” objecte de debat a L’OBSERVATORI
EL CETT se suma al MOVIMENT de CIUTATS EDUCADORES
El conseller Felip Puig visita el CETT
TROBADA per enfortir vincles amb el turisme RURAL COMUNITARI de l’Amèrica Llatina
Es lliuren els IX PREMIS EMPRENEDORS
Més DEMANDES laborals
CETT Formació
L’eLEARNING, la NOVA FORMACIÓ EN LÍNIA del CETT, en actiu
FERRAN ADRIÀ inaugura l’espai UB-BULLIPÈDIA.CETT
La VII TROBADA GASTRONÒMICA del CETT reuneix les PROPOSTES més innovadores
Coneguem els DOCENTS del CETT
FLAIXOS
Cuina i química
Ajuda L'ACTIMEL les nostres defenses?
AAA CETT
L’EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA, principal VALOR del CETT per L’EXALUMNAT
L'ANTIC alumnat del CETT
El RECRUITMENT 2.0, una eina imprescindible per a la inserció laboral
ACTIVITATS
Coneguem Catalunya
LES VALLS D'ÀNEU, Destinació de Turisme Familiar
Internacional
Les PRÀCTIQUES PROFESSIONALS a l’estranger, la millor inversió de FUTUR
EL CETT, present al CONGRÉS WYSTC
Opinió
Un MODEL d’integració
Responsabilitat social
Responsabilitat Corporativa
Estudis i investigacions
Les últimes ACCIONS de L’ÀMBIT de CONEIXEMENT EXPERT TCT del CETT
Estudis i Investigacions: ACE TCT
Estudis i Investigacions: ACE H
Estudis i Investigacions: ACE CG
Recursos turístics
RECURSOS TURÍSTICS
Recepta
Suflé de patata amb tòfona