Editorial
Antoni Sansalvadó, un referent a seguir
Notícies
Les DADES TURÍSTIQUES positives no poden obviar una REFLEXIÓ
La Dra. Maria Abellanet rep la MEDALLA del TURISME DE CATALUNYA 2014
MAJESTIC HOTEL & SPA, prop de 100 anys de prestigi i luxe
En record d’ANTONI SANSALVADÓ
CETT en Acció
S’INAUGURA el curs acadèmic 2014-2015 del CETT, amb un nou RÈCORD D’ALUMNAT
El CETT, organitzador de les CÀPSULES de RESTAURACIÓ d’HOSTELCO
L’Observatori debat sobre les CIUTATS EDUCADORES i el TURISME
El VI Premi MERCÈ SALA, presentat al CETT
FLAIXOS
Tema
L’actual MODEL TURÍSTIC de BARCELONA, a debat
Entrevista
JORDI WILLIAM CARNES, director general de Turisme de Barcelona
CETT Formació
JOAN ROCA estrena al CETT el nou GRAU de CIÈNCIES Culinàries i Gastronòmiques
Finalitza la I #FFBCN FÀBRICA FUTUR BARCELONA amb visió de continuïtat
CETT ELEARNING imparteix el primer curs de SOMMELIER SEMIPRESENCIAL
Coneguem els DOCENTS del CETT
FLAIXOS
Cuina i química
LACTASA i LACTOSA
AAA CETT
L’ANTIC ALUMNAT del CETT AVUI
Coneguem Catalunya
Un recorregut pel patrimoni català reconegut per la UNESCO
Internacional
NOU VOLUM de la revista d’investigació en turisme ARA
TANZÀNIA I KÈNYA, molt més que unes pràctiques a l’estranger
Opinió
ON SOM, d’on venim i on volem SER?
Estudis i investigacions
Maria Abellanet ES DOCTORA amb un excel·lent cum laude
El Grup de Recerca* de TCT es CONSOLIDA amb resultats molt SATISFACTORIS
CATALUNYA de PEL·LÍCULA, la guia imprescindible sobre el turisme cinematogràfic al nostre país
APPS, TURISME I MILLENIALS, una combinació en creixement i… sense sostre!
LA DIETA MEDITERRÀNIA, una manera de menjar i viure, EN PERILL?
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
Mar i muntanya. Pollastre picantó amb escamarlans i picada de xocolata