Editorial
ASSOLINT LA MAJORIA D’EDAT AMB LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
Notícies
Remuntada de l’activitat turística
60è aniversari de Guitart Hotels
OPEN CAMP, primer parc del món dedicat a l’esport
CAL JAUMET celebra els 125 anys
El Dia Mundial del Turisme reuneix el SECTOR
S’iNAUGURA el curs acadèmic 2015-2016
CETT en Acció
La Dra. Anna Torres, Premi Medi Ambient 2015
S’endega la Càtedra de THG CETT-UB
XV ANYS de la creació de la Fundació Gaspar Espuña-CETT
Segueix l’increment de les demandes LABORALS
L’HOTEL ALIMARA BARCELONA, 20 anys d’excel·lència i de qualitat
Entrega dels Premis de l’XI Concurs de Projectes Emprenedors
Responsabilitat Corporativa
EL CETT als mitjans de comunicació
FLAIXOS
Tema
La sostenibilitat : el repte del turisme contemporani
Entrevista
ADA COLAU, alcaldessa de Barcelona
CETT Formació
FERRAN ADRIÀ inaugura el nou curs del grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
El CETT, present als principals concursos gastronòmics
l’Elearning: noves formacions en línia per a professionals
Coneguem els Docents del CETT
FLAIXOS
SORTIDES formatives de l’alumnat
Cuina i química
La pizza del retorn al futur
AAA CETT
L’antic alumnat emprenedor
L’antic alumnat del CETT avui
L’antic alumnat arreu del mÓN
Activitats
El CAREER PASSPORT, una eina essencial
Activitats
El CAREER PASSPORT, una herramienta esencial
Coneguem Catalunya
Les Viles Florides
Internacional
Les Pràctiques professionals internacionals: un valor a l’alça
Opinió
La regulació de l’economia col·laborativa en el sector turístic
Estudis i investigacions
Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016
El Grup de Recerca TCT es consolida com a generador de coneixement
El perfil dels turistes gastronòmics a la província de Barcelona, a anàlisi
L’impacte dels apartaments turístics sobre el preu de l’habitatge
El customer journey del turista rural a Espanya
LA Recuperació de la memòria gastronòmica, un treball multidisciplinar
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
Dumplings de galta de porc, tòfona, salsa del seu rostit i fruits vermells