Editorial
PAX, PACTUM i TURISME
Notícies
B-Travel se centra en les experiències turístiques per adaptar-se al nou viatger
Ja és aquí la transformació mobile
Barcelona, ciutat i turisme, el diàleg per a un turisme sostenible
Hilton Worldwide, prop de 100 anys al capdavant del sector
CETT en Acció
Les ofertes laborals internacionals es disparen a la 15a Trobada Escola + Universitat + Empresa
Els XXXI PREMIS ALIMARA reuneixen el SECTOR al CETT
Els serveis de restauració reben l’acreditació Amed per promoure l’alimentaci ó mediterrània
EL CETT als mitjans de comunicació
FLAIXOS
Tema
Geopolítica i turisme: tres zones de conflicte
Entrevista
Narcís Coll, nou president de la Fundació Gaspar Espuña-CETT
CETT Formació
The new MBA in International Hospitalit y Management
Presentat el primer diploma universitari de l’Estat de Cocteleria i Mixologia
Coneguem els Docents del CETT
FLAIXOS
SORTIDES formatives de l’alumnat
Cuina i química
“Beu-me”, deia el rètol de l’ampolleta...
AAA CETT
CETT ALUMNI
Coneguem Catalunya
Festes i cultura popular a Catalunya: el valor de la tradició
Internacional
ESTUDIAR i formar-se A L’ESTRANGER, una aposta de futur
Opinió
EL TURISME: un actiu cabdal per al posicionament competitiu
Responsabilitat social
Responsabilitat Corporativa
Estudis i investigacions
El patrimoni religiós, en el punt de mira de la recerca
Les últimes accions del Grup de Recerca
Turisme i territori, una aproximació tranversal a l’evolució recent del fenomen turístic
La innovació com a repte que ha d’afrontar el sector hoteler
Eines de creativitat a la cuina d’autor: una revisió
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
La recepta de l’Escola d’Hoteleria