Editorial
2016: PROJECTES I SATISFACCIONS
Notícies
B-TRAVEL, el viatge més experiencial
BARCELONA Smart City: els pilars
BRU & BRU, escollida Millor Empresa Col·laboradora del CETT 2015
El Pla Estratègic de Turisme de Barcelona 2016-2020 avança
CETT en Acció
La XVI TROBADA CETT-Empresa registra un 60 % més d’ofertes laborals
Neix L’SMART TOURISM CONGRESS BARCELONA CETT-UB
LA càtedra impulsa l’excel·lència en el sector turístic
Els premiats dels XXXII PREMIS ALIMARA
L’HOTEL ALIMARA, el “laboratori” del Grup de Recerca Hoteleria
Responsabilitat Corporativa
EL CETT als mitjans de comunicació
FLAIXOS
Tema
L’evolució del turisme cap a L’smart tourism
Entrevista
Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement
CETT Formació
El CETT i la UB promouen conjuntament els PROGRAMES DE DOCTORAT de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Nous cursos de Formació CONTÍNUA per a professionals
“ELS PERFILS professionals, la clau de l’elecció”
LA TESI d’Anna Torres rep el PREMI Extraordinari de Doctorat
La X TROBADA GASTRONÒMICA.CAT, en clau catalana i amb projecció internacional
ÈXIT del primer curs de Cocteleria i Mixologia
Jornada sobre Màrqueting Digital en el sector gastronòmic
Coneguem els Docents del CETT
FLAIXOS
SORTIDES formatives de l’alumnat
Cuina i química
XOCOLATA al cava , un experiment per a les postres
AAA CETT
L’antic alumnat emprenedor
L’antic alumnat del CETT avui
L’antic alumnat arreu del MÓN
Coneguem Catalunya
Visit Catalonia, l’app amb més referències turístiques sobre Catalunya
Internacional
Jo estudio a L’estranger! I tu? t’hi sumes?
El CETT més universal
Opinió
Keep calm and think smart
Estudis i investigacions
Liberalització del transport aeri a la ue: més protecció per als consumidors?
Creada la primera xarxa de treball de Ciutats Educadores vinculada al turisme sostenible
MILLENNIALS, una generació o una forma de SER?
LA RSE: una font d’avantatges competitius per al sector hoteler
Els reptes del Business Intelligence al turisme i a l’hoteleria
Arquitectura i vi
Recursos turístics
Recursos Turístics
Recepta
La recepta de l’Escola d’Hoteleria