INICI > TROBADA ESCOLA+UNIVERSITAT+EMPRESA > Presentació

Els dies 12 i 13 de Març de 2012 el Grup CETT (centre adscrit a la Universitat de Barcelona), va organitzar la XII edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa.

L’objectiu d’aquesta jornada és aconseguir una relació professional entre els estudiants, antics alumnes i les empreses, així com fomentar la participació i integració dels alumnes en el coneixement de la realitat actual de les diferents empreses del sector turístic.

El primer dia de la XII edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa es va destinar a les presentacions corporatives i al Workshop. Durant el dinar de treball es va lliurar una placa de  reconeixement a la millor empresa col·laboradora Escola-Empresa’11.

L’endemà al matí va tenir lloc el X Mou-te i "Petites empreses gran talent" que promou la mobilitat del nostre alumnat. Durant aquesta sessió es van dur a terme presentacions relacionades amb projectes internacionals. Paral·lelament va continuar la fira de treball.

Per la tarda va tenir lloc una nova edició de la Jornada sobre Gestió de les Persones en el Sector Turístic.

Resultats de XIa edició de la Trobada Escola+Universitat+Empresa. Vam comptar amb la participació de 56 empreses. Es van presentar més de 120 demandes de pràctiques i laborals. Com a dada rellevant destaquem les més de 2000 entrevistes personalitzades i la participació de més de 650 alumnes y antics alumnes del CETT.

Comparteix la #trobadacett: