INICI > Jornades Gestió de les persones > Edicions anteriors Jornades 'Gestió de les persones'

IX Jornada sobre la Gestió de les Persones en el sector Turístic. "Recruitment 2.0: Posiciona't, busca i troba feina a les xarxes socials."

Aquesta jornada està centrada en fomentar l'esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l'empresa turística i la creació d'empreses i serveis en el sector turístic; línies estratègiques, valors i principis que el CETT sempre ha volgut desenvolupar entre els seus estudiants i col·laboradors.

Aquesta, s'adreça principalment als estudiants de postgrau, també compta amb la participació d'alumnes d'altres formacions del CETT, així com d'exalumnes i professionals del sector turístic, als qual hem volgut informar, motivar i ajudar a posar la “llavor” de l'emprenedoria en el sector turístic, tot i potenciant l'aparició de noves idees i oportunitats de negoci.

La Jornada està dissenyada en base a dos elements clau: una ponència contextualitzadora i una taula rodona amb diferents exemples d’ emprenedors turístics.


Enguany la ponència contextualitzadora va ser a càrrec de Rosaura Alastruey, Directora de ProyectosTIC i conferenciant experta en networking professional i eines 2.0.

Les participants a la taula rodona van ser:

 

Ponents

Empresa

Melissa Torres

Cluster Director Human Resources Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Anna Jimenez

Responsable de Màrqueting Hotel.info// hotel.de per Espanya, Portugal i LATAM.

Núria Camps i Cervera

Hr Bussiness Partner, American Express Barceló.

Pilar Fortes Mercado

Cap de Reclutament i Integració, Sodexo.

Elisenda Farràs

  (Moderadora)

Directora Espai Estudiant Empresa CETT-UB.


La jornada va ser tot un èxit. Si vols saber-ne més pots consultar la Nota de Premsa.