El equipo

Nayra Llonch Molina 

Doctora en Didàctica de les Ciències Socials del Patrimoni

La Dra. Nayra Llonch Molina és professora lectora del Departament de Didàctiques Específiques de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Unviersitat de Lleida i membre del grup de recerca consolidat Didpatri (Didàctica del patrimoni, noves tecnologies i museografia comprensiva) de la Universitat de Barcelona i del grup de recerca incipient Turisme, Cultura i Territori del CETT-UB.

És Llicenciada en Humanitats per la UPF, primera promoció del màster en Turisme i Mediació Didàctica del Patrimoni pel CETT-UB i doctora en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni per la UB amb la tesi Espais de presentació de la indumentària com a recurs didàctic: problemàtica i estat de la qüestió.

S’ha especialitzat en temes relacionats amb la didàctica del patrimoni i el turisme cultural, i encapçala la línia de recerca en turisme educatiu i turisme escolar de l’ACE.

És, a més, codirectora de les revistes Tour&Her. Tourism and Heritage i Her&Mus. Heritage and Museography i de la col•lecció de Manuals de museística, patrimoni i turisme cultural, publicacions totes elles editades per Trea.