- Barrejar en fred.
- Deixar les caputxines en aquest bany durant unes 3 hores.
- Escórrer i reservar.
Cruixent de nou moscada
30
g
Farina
40
g
LLet
35
g
Mantega
2
g
Nou moscada
1
g
Pectina
- Desfer la mantega.
- Barrejar els ingredients restants fins aconseguir una massa fina.
- Estirar amb l'ajut d'una espàtula a sobre d'un silpat i Coure a 170º.
Pa de pèssic de caputxines
50
g
Maizena
1
u
Ous
0
q.s
Pell de llimona
11
u
Rovells
- Emulsionar els rovells i l'ou fins que dobli el seu volum.
- Barrejar la maizena i la pell de llimona.
- Omplir els motlles i Coure a 180º uns 10 o 12 minuts.
Plàtan estofat
6
u
Plàtan
0
q.s
Sucre moreno
- Pelar i tallar els plàtans en rodanxes d' 1cm.
- Coure el sucre en una paella fins que tingui un color ros.
- Afegir els plàtans.
- Una vegada enrossits retirar del foc.
Sable de moscovado
40
g
Ametlla en pols
200
g
Farina fluixa
160
g
Mantega
30
g
Ous
50
g
Rovells
150
g
Sucre Moscovado
- Treballar tots els ingredients fins aconseguir una massa homogènia.
- Estirar amb el corro sobre un paper de fonr a un gruix de 35mm.
- Refredar en nevera i tallar en forma quadrada.
- Coure a 200º
Presentació
- Aquestes postres les podem maridar amb una copeta de rom envellit en barrica, mínim 8 anys.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.