- Posarem a escalivar el tomàquet i l'all al forn.
- Torrarem la fruita seca i fregirem el pa.
- Per un altre costat posarem a hidratar la nyora.
- Un cop hidratada retirarem la carn de l'interior.
- Pelarem els tomàquets i en retirarem les llavors.
- Ho posarem al Thermomix en calent junt amb la resta de ingredients, sal, pebre i oli i ho triturarem.
Per als calçots
3
grans
All sec
12
u
Calçots
120
g
Gírgoles
3
br
Julivert
100
ml
Oli d'oliva
20
g
Orella de porc
2
g
Pebre
2
g
Sal
- Netejar els calçots amb aigua i Rostir-los al forn.
- Refredar, pelar i reservar.
- Fer un sofregit amb els ingredients restants.
- Escorrem bé i ho reservem fins al moment del passe.
Per el corball
1
kg
Corbina
80
ml
Oli d'oliva
- Tallem el corball en racions de 180g.
- Envasem amb l'oli a bosses de cocció al buit.
- Al moment del passe coem el peix al ronner.
- Si no disposem d'aquesta maquinària podem Coure al vapor en una vaporera de bambú o tradicional, confitar en oli o Coure al forn.
Presentació
- Disposar tres calçots al centre del plat amb una mica del sofregit a sobre.
- Fer una llàgrima de romesco i posar a sobre la corbina.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.