Ingredients |
Elaboració |
Per a l´amanida de germinats |
20 |
g |
Germinat de ceba |
20 |
g |
Germinat de ciboulette |
20 |
g |
Germinat de col lombarda |
20 |
g |
Germinat de fulla de bleda |
20 |
g |
Germinat de wasabi |
|
- Netejar amb aigua abundant els germinats i reservar-los a la nevera. |
Per a la gelatina de cogombre |
300 |
g |
Cogombre |
10 |
g |
Gelatina vegetal |
1 |
g |
Pebre blanc mòlt |
1 |
g |
Sal |
|
- Pelar i liquar el cogombre, colar-lo per una estemenya perquè quedi transparent.
- Afegir la sal, el pebre i la gelatina vegetal a poc a poc, per tal que no faci grumolls.
- Posar al foc, fins que assoleixi la temperatura de 70ºC. Deixar Quallar una capa de mig centímetre de gelatina en un plat soper. |
Per al picadillo de verdures |
50 |
g |
Ceba de Figueres |
120 |
g |
Cogombre |
1 |
g |
Pebre |
120 |
g |
Pebrot groc |
12 |
g |
Sal |
200 |
g |
Tomàquet canari |
|
- Primer de tot escaldem els tomàquets.
- Retirem la pell i les llavors, tallem a brunoise i reservem.
- Pelem i tallem la resta dels ingredients també a brunoise i reservem. |
Per al pop |
2 |
u |
Alls |
1 |
fulla |
Llorer |
2 |
g |
Pebre negre en gra |
1 |
u |
Pop |
4 |
g |
Sal |
|
- En una cassola alta o marmita posem abundant aigua a Bullir amb l´all, el llorer, el pebre i la sal. Quan arrenqui el bull submergirem el pop tres o quatre vegades en intervals de 5 segons.
- Després deixarem Bullir el pop a la cassola entre 40 i 50 minuts, segons el seu tamany (peçes entre 1 i 2 kg).
- Un cop cuit el retirem de l´aigua i el deixem refredar i reservem l´aigua de la cocció.
- Per quatre racions tallarem 200g de pop, en rodanxes fines. |
Sorbet de iogurt |
1 |
g |
Estabilitzant |
24 |
g |
Glucosa |
200 |
g |
Iogur |
20 |
g |
LLet |
20 |
g |
Nata |
32 |
g |
T.P.T |
|
- Primer s'ha de fondre la glucosa i l´estabilitzant amb la llet i la nata.
- Afegir el TPT i atemperar. Un cop atemperat afegir el iogurt.
- Deixar madurar la mescla a la nevera i congelar.
- Treballar el sorbet abans de servir per a que agafi una textura més cremosa. |
|
Comentaris |
Podem acompanyar aquest plat amb una copeta de vi blanc amb aroma mineral, fruita blanca i en boca àcid.
|
|
Imatges |
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;13]
|