- Tallarem l'albergínia pel llarg i farem un engraellat a la carn amb el ganivet no gaire profund.
- Tirarem sal i deixarem suar una mitja hora. Després assecarem bé.
- Seguidament fregirem en oli fins que quedin rosses.
- A continuació traurem la polpa i la reservarem.
- Un cop fet el farcit afegirem la polpa de l'albergínia, rectificarem de sal i pebre i farcirem les albergínies.
- Posarem a sobre formatge i pa ratllat i gratinarem.
Per al farcit
200
g
Carn picada de porc
200
g
Carn picada de vedella
3
u
Ceba
1
dl
LLet
2
dl
Oli d'oliva
2
u
Ous
80
g
Pa ratllat
150
g
Papada de porc
1
dl
Vi ranci
- Tallarem la ceba i la posarem a Sofregir en una cassola amb l'oli.
- A continuació afegirem les carns, la papada també picada, i deiixarem Coure.
- Afegirem el vi ranci.
- Per últim incorporarem el pa ratllat, l'ou batut amb llet i deixarem Coure a foc suau 5 minuts més.
Presentació
Decorarem el plat amb un raig d'oli, julivert picat i sal Maldon.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.