- Ofegarem la pastanaga, la ceba i els alls picats tot junt en una cassola.
- Un cop les verdures siguin tendres afegirem aigua, oli, vinagre de Xerès i farigola.
- Rectificarem i reservarem.
Per a les boletes de carbassa
300
g
Carbassa
6
g
Kuzu
- Farem un liquat de calabaza passant per una liquadora.
- Portarem el liquat a 70ºC, desescumarem i passarem pel colador fi.
- Dissoldrem el kuzu amb una mica d’aigua freda.
- Afegirem al liquat en calent fins que quedi una textura untuosa.
- Posarem la barreja en una màniga pastissera i farem porcions al gust.
- Conservarem a temperatura ambient.
Per a les mandonguilles
100
g
Ceba
1
manat
Cibulet
100
g
Farina
250
ml
LLet
5
dl
Oli d'oliva
100
g
Paté
5
g
Pebre negre mòlt
2
u
Perdiu
1
dl
Porto
8
g
Sal
- Primer de tot netejarem les perdius conservant les vísceres.
- Treballarem les vísceres com si fos un paté (amb llet i una mica de Porto en una cassola a foc molt suau).
- A part ofegarem la ceba i la reservarem.
- A continuació picarem la carn de perdiu a trossos ben petits.
- Afegirem el paté, la ceba, cibulet picat, sal, pebre, motlle de pa remullat en oli i paté normal.
- Barrejarem bé tots els ingredients i formarem mandonguilles amb aquesta pasta.
- Enfarinarem i fregirem.
- Posarem en bossa del buit la ració de mandonguilles, una mica d’escabetx i posarem a Coure al forn de vapor a 85ºC unes 2 hores.
- Si no disposem d'aquesta maquinaria acabarem de Coure les mandonguilles en una cassola tapada amb l'escabetx.
Presentació
Servir les mandonguilles amb les verdures escabetxades i les boles de carbassa.
Comentaris
Acompanyem aquest plat amb un vi blanc envellit en barrica de roure
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.