- Pelarem l'all i el laminarem.
- Escaldarem 5 vegades canviant l'aigua cada cop.
- A continuació sofregirem l'all en l’oli suaument.
Per a la gelatina 'd'Amaretto'
250
ml
Amaretto
15
g
Gelatina vegetal
- Barrejarem tot dos ingredients i portarem a ebullició.
- Deixarem refredar i tallarem a quadrats.
Per al gelat de 'Menjar blanc'
1600
ml
Aigua mineral
500
g
Ametlla marcona
2
g
Pebre blanc mòlt
4
g
Sal
- Deixarem en remull les ametlles amb l’aigua mineral durant 24 hores.
- Després triturarem, colarem i rectificarem de sal i pebre.
- Congelarem en bol de Paco-Jet i turbinarem.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant de tant en tant el gelat per que agafi una textura cremosa.
Presentació
Aquestes postres les podem acompanyar amb una copeta d'oporto
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.