Ingredients |
Elaboració |
Per a la xocolata |
|
- Temperarem la xocolata.
- Estirarem en forma de plaques fines
- Deixarem solidificar. |
Per al sorbet |
270 |
ml |
Aigua mineral |
125 |
g |
Maltodextrina |
225 |
ml |
Pere Williams |
75 |
g |
Pro-sorbet |
|
- Barrejarem tots els ingredients.
- Posarem en bol de Paco Jet i deixarem reposar unes hores.
- Congelarem i turbinarem en el moment del serveil.
- Si no disposem d'aquesta maquinària congelarem remenant sovint per què agafi una textura cremosa.
|
Per als préssecs |
250 |
g |
Aigua mineral |
1 |
u |
Anís estrellat |
4 |
g |
Cafè |
4 |
u |
Préssec |
200 |
g |
Sucre |
|
- Pelarem els préssecs, els tallarem i estofarem amb sucre, aigua i aromàtics.
- Deixarem refredar. |
|
Presentació |
Maridem aquestes postres amb un vi negre jove
|
|
Imatges |
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;153]
|