Ingredients |
Elaboració |
Per a la vinagreta de porradell |
100 |
g |
Oli d'oliva |
1 |
g |
Pebre negre mòlt |
20 |
g |
Porradell |
3 |
g |
Sal |
25 |
g |
Vinagre de vi blanc |
|
-Barrejar tots els ingredients i emulsionar la vinagreta.
-Posar per sobre del saltat. |
Per al saltat de verdures i bolets |
75 |
g |
Albergínia |
200 |
g |
Bolets variats |
80 |
g |
Bròquil |
100 |
g |
Carbassa |
100 |
g |
Carbassó |
150 |
g |
Espàrrecs verds |
2 |
dl |
Oli d'oliva |
200 |
g |
Pastanaga |
3 |
g |
Pebre blanc mòlt |
75 |
g |
Pebrot vermell |
12 |
g |
Sal |
|
-Rentarem i tallarem el carbassó, la carbassa, l'albergínia i l'espàrrec verd a daus i reservarem per separat.
-Pelarem i tornejarem la pastanaga.
-Tallem el bròquil a peces no massa grans i el pebrot a juliana.
-Escaldarem les verdures en aigua amb sal i saltejarem en el moment de servir amb els bolets.
-Rectificar de sal i pebre. |
|
Imatges |
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;27]
|