- Primer de tot posarem tots els ingredients en un morter.
- Picarem bé fins aconseguir una pasta fina.
Per al bacallà
75
g
Farina
700
g
Filet bacallà
2
cl
Oli de gira-sol
- Primer de tot netejarem el bacallà i porcionarem en racions de 180 a 200g aproximadament.
- En un recipient posarem la farina i arrebossarem els filets de
bacallà.
- En una cassola posarem l'oli i un cop calent fregirem el bacallà.
Per al brou de pollastre
5
l
Aigua mineral
4
u
Carcanada pollastre
1
kg
Ceba
0
g
Pastanaga
1
kg
Porros
1
kg
Tomàquet canari
- Torrarem les carcasses de pollastre al forn en una brasera.
- Tallarem la ceba a Mirepoix i sofregim.
- Quant estigui ben torrada hi afegirem la resta de les verdures.
- Deixem Sofregir i posarem les carcasses de pollastre torrades.
- Mullarem amb l'aigua.
- Al primer bull escumarem i deixarem Coure a foc suau durant unes 4 hores.
- Colarem i reservem
Per al sofregit de bolets
10
g
All sec
350
g
Bolets variats
250
g
Ceba
2
g
Pebre negre mòlt
10
g
Sal
100
g
Tomàquet canari
1
cl
Vi blanc
- Netejarem i tallarem la ceba i els alls a brunoise.
- En una cassola posarem l'oli i sofregirem la ceba i els alls.
- Un cop cuits afegirem el tomàquet escaldat i despepitat i ho deixarem Coure a foc lent.
- A continuació afegirem el vi i el deixarem Reduir.
- Seguidament afegirem els bolets hi ho deixarem a Coure a foc lent.
- Rectificarem de sal i pebre i reservem.
Comentaris
Aquest bacallà el podem maridar amb un vi blanc que estigui envellit amb barrica.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.