-Bullir la llet amb els alls i les ametlles.
-Quan hagi bullit triturar i anar afegint l'oli fins aconseguir una emulsió estable.
Per al pa de romesco
2
grans
All sec
50
g
Ametlla torrada
3
u
Nyora
50
g
Pa ratllat
-Tallar a làmines els grans d'all.
-Netejar les nyores i buidar les llavors.
-Col.locar en una placa de forn els alls i les nyores i deshidratar al forn a 90ºC durant 45 minuts aproximadament.
-Un cop cuit passar per la picadora amb les ametlles i barrejar amb el pa ratllat.
Per al rap
50
cl
Oli d'oliva
800
g
Rap
-Tallar el rap en racions de 200g i salar.
-Possar-lo en una cassola submergit amb l'oli d'oliva i Coure a 60ºC durant 12 minuts.
Un cop el rap estigui cuit
-Arrebossar-lo amb el pa de romesco.
-Posar al forn uns minuts a 200ºC.
Presentació
-Acompanyarem aquest plat amb un vi blanc envellit amb barrica o vi negre jove.
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.