Ingredients |
Elaboració |
Per a la emulsió d'alls i ametlles |
2 |
grans |
All sec |
50 |
g |
Ametlles |
10 |
cl |
LLet |
10 |
cl |
Oli d'oliva |
1 |
g |
Pebre blanc mòlt |
6 |
g |
Sal |
|
-Bullir la llet amb els alls i les ametlles.
-Quan hagi bullit triturar i anar afegint l'oli fins aconseguir una emulsió estable. |
Per al pa de romesco |
2 |
grans |
All sec |
50 |
g |
Ametlla torrada |
3 |
u |
Nyora |
50 |
g |
Pa ratllat |
|
-Tallar a làmines els grans d'all.
-Netejar les nyores i buidar les llavors.
-Col.locar en una placa de forn els alls i les nyores i deshidratar al forn a 90ºC durant 45 minuts aproximadament.
-Un cop cuit passar per la picadora amb les ametlles i barrejar amb el pa ratllat. |
Per al rap |
50 |
cl |
Oli d'oliva |
800 |
g |
Rap |
|
-Tallar el rap en racions de 200g i salar.
-Possar-lo en una cassola submergit amb l'oli d'oliva i Coure a 60ºC durant 12 minuts. |
Un cop el rap estigui cuit |
|
-Arrebossar-lo amb el pa de romesco.
-Posar al forn uns minuts a 200ºC. |
|
Presentació |
-Acompanyarem aquest plat amb un vi blanc envellit amb barrica o vi negre jove.
|
|
Imatges |
[galeriamedia:ContingutsBD;AULARESTAURANT;Plat;75]
|