Actualitat >

TV3 explora el futur model de l'alta gastronomia al CETT

24.01.2023
 

TV3 s'ha fixat en el CETT-UB per a informar sobre el futur de l'alta gastronomia. Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional i Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT, ha donat la seva opinió d’experta en un reportatge del Tele Notícies en el qual es posa sobre la taula el model dels restaurants d'alta cuina arreu del món.


El futur de l'alta gastronomia

A la peça informativa de TV3, la periodista especialitzada en gastronomia, Tana Collados, reflexiona sobre el model dels restaurants d'alta cuina arran del tancament del restaurant Noma. La notícia es va rodar en part a les instal·lacions de CETT i també hi apareix l’alumna del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, Sara Gallardo.

A banda de les aportacions personals, la informació inclou imatges enregistrades tant a la cuina com la sala de l’Aula Restaurant del CETT.

Altres aportacions de valor en la notícia són les dels dels cuiners Joan Roca i Oriol Castro dels prestigiosos restaurants Celler de Can Roca i Disfrutar.

L'alta gastronomia, sobre la taula al CETT
L'alta gastronomia, sobre la taula al CETT
L'alta gastronomia, sobre la taula al CETT
Categories
CETT alta gastronomia restaurants