AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg
 
IMG_6613.JPG
 

La Carta de l'Aula Restaurant

Entrants 

Versió d'una Waldorf , formatge blau i poma impregnada amb api  8.50

Cebiche de llagostins, esponja de coco i iogurt amb oli de curry 8.00

Foie poele amb moniato escalivat, multi-esfèric de PX y demi-glace de regalèssia  13.50

Mongeta del ganxet amb cloïses 9.00

Ou a baixa temperatura amb parmentier de fum i ceps confitats 12.00

 

Segons

Mar i muntanya de tonyina amb tendons i tàpares de "Arthur Martínez"  14.00

Pop a la flama sobre puré lleuger de pebre vermell "Martín Berasategui"  13.00

Vedella marinada, cremós d'api i céleri-rave, ocra, salsa ponzu amb tòfona  11.50

Embolcall de pularda a baixa temperatura amb coliflor i oli de curcuma  11.00

 

Les postres

Postre de cigaló de whisky de "Federico Guajardo"  4.00

Pessic borratxo, gelat de pinyó salat, magrana i escuma de iogurt  4.50

Caqui amb iota i el seu sorbet  3.85

 

 

#aularestaurantcett