AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg
 
IMG_6613.JPG
 

Menú Degustació de Nadal 2021

SNACK
Sandvitx de sobrassada vegetal


APERITIUS
Tàrtar de gamba sobre vel inflat de tapioca i mantega de còdium

Vieira confitada amb escabetx d'oliva kalamata i cumquat

ENTRANT FRED
Foie mi-cuit, caviar de PX i confitura de piparres

ENTRANT CALENT
Caneló d'ànec rostit i poma amb cruixent de balsàmic

 

PLAT PRINCIPAL
Melós de vedella, falsa espardenya i fonoll marí


POSTRE
Red de "Ricard Martínez"

PETIT FOURS
Torrons i polvorons

 

EL CELLER

Còctel de benvinguda
Selecció de vins i copa de cava


Cafè / Infusions

 

40 euros (IVA inclòs) amb maridatge de vins

 

#aularestaurantcett