Actualitat >

"És a través de la col·laboració i comprensió dels diferents punts de vista, coneixement i vivències que podem construir un futur més equitatiu"

08.03.2024
 
CETT 8M

Avui, 8 de març, celebrem el Dia Internacional de les Dones, una jornada per reflexionar sobre el paper de les dones a la societat i al nostre sector. Un dia que volem aprofitar per renovar el nostre compromís institucional amb la defensa de la igualtat de gènere, la inclusió i l'empoderament de les dones per construir un món més just i sostenible.


El 2024, l'International Women's Day es presenta sota el lema Inspire Inclusion, que anima a inspirar els altres a entendre i acceptar obertament la diversitat i a forjar col·lectivament un món més inclusiu per les dones. En aquest context, des del CETT volem recordar, un any més, que la igualtat travessa tots els nostres valors: la integritat, el treball en equip, el compromís ferm amb les persones.

Al CETT mirem més enllà de l'horitzó immediat i tenim una perspectiva de la realitat que vol ser oberta, permeable i inclusiva. Per això em sento orgullosa d'aquesta comunitat d'aprenentatge que ens inspira a mantenir vius aquests valors al sector del turisme, l'hoteleria i la gastronomia. Una comunitat diversa de la qual formen part professionals, alumnat, alumni, empreses i societat.

Al mateix temps, vull reconèixer la importància d'abraçar la diversitat intergeneracional per continuar avançant en la conquesta dels nostres drets com a dones. Aquesta al CETT es perfila com un dels pilars fonamentals, ja que és a través de la col·laboració i comprensió dels diferents punts de vista, coneixement i vivències que podem construir un futur més ric i equitatiu.

Des del lideratge d'equips i la formació del talent, animo a conèixer i enfortir els talents de cada generació. Cal una mirada llarga, profunda i transversal. Aquest any, per exemple, des del CETT hem accionat el nou Pla Estratègic 23-26, que involucra diferents generacions i rols de l'organització, per fomentar l'intercanvi de coneixement i el desenvolupament de sinergies per a avançar cap a un estil de lideratge transformador i inclusiu.

Gràcies a tot l'equip del CETT per la vostra dedicació i compromís en aquest camí cap a la igualtat.

Juntes sumem més.

Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT.

Maria Abellanet

Dra. Maria Abellanet i Meya, presidenta del CETT