Actualitat >

“El CETT Talent ja té una identitat pròpia, és la cita anual que tots marquem en la nostra agenda”

29.02.2024
 
“El CETT Talent ja té una identitat pròpia, és la cita anual que tots marquem en la nostra agenda”

La 22a edició del Career Marketplace CETT Talent  va tenir lloc el darrer 22 de febrer a les instal·lacions del campus. Un any més, aquesta fira es consolida com a punt de trobada entre l'alumnat del CETT, Alumni, i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors del turisme, l'hoteleria i la gastronomia. 


Potenciant la Connexió: Una Oportunitat per Captar el Talent del Futur

L'essència de l'esdeveniment resideix en el foment de la connexió entre tots els participants. El CETT Talent es presenta com una plataforma que potencia els estudiants a explorar totes les oportunitats disponibles. Així doncs, es converteix en un espai dinàmic on les empreses, els estudiants i els antics alumnes comparteixen experiències, testimonis, coneixements i horitzons de futur. Les xifres d'aquest any mostren que el CETT Talent va registrar:

  • 603 candidats, incloent 533 alumnes del CETT i 70 antics alumnes.
  • 81 empreses i institucions participants.
  • 159 representants d'empresa.
  • 2.823 entrevistes personals realitzades.
  • 296 oportunitats, dividides en 199 per a perfils de pràctiques i 97 per a perfils laborals.

CETT: Comunitat d'Aprenentatge i Exploració de Referència

Javier de Diego, Corporate and Career Services Director del CETT, va destacar durant l'esdeveniment: "El CETT Talent es consolida com la fira d'ocupació referent en el sector, incrementant any rere any la participació d'empreses, professionals i estudiants. Una vegada més, es demostra la importància del talent en el turisme, l'hostaleria i la gastronomia, a través d'una creixent inversió en la seva atracció i desenvolupament."

En el seu discurs, Elisabet Ferrer, Directora General del CETT, va subratllar que el CETT Talent, "un dels esdeveniments emblemàtics del CETT", contribueix al propòsit fonamental de l'institut: "ser una comunitat d'aprenentatge i exploració, referent on es forgi el talent responsable que construirà el futur de la indústria".

"El CETT Talent ja té una identitat pròpia, és la cita anual que tots marquem en la nostra agenda. Vol ser l’espai per connectar el talent, promoure l'ocupabilitat i potenciar el desenvolupament de la carrera professional dels nostres alumnes i dels Alumni.", va dir la directora general, donant cloenda al dinar d'empreses.

Les empreses participants al CETT Talent 2024:

21 DE MARZO, AC HOTEL BARCELONA FORUM, ACCOR, AGÈNCIA CATALANA DE TURISME, AIRE ANCIENT BATHS MANAGEMENT, S.L., ALEGRIA HOTELS, ALMANAC BARCELONA, AMENITIZ, AQUA HOTEL GROUP, ARABELLA HOTELS, ARAMARK, ASSOCIACIÓ DE CAMPINGS DE GIRONA, BULGARI HOTEL ROMA, CAMIRAL GOLF & WELLNESS, CASA BONAY, CATALONIA HOTELS & RESORTS, CATERING SENSACIONS, CLUB MED, DERBY HOTELS, ESCAMPA HOTELS, EUREST CATALUNYA SL, EY, FCM TRAVEL, FOUR POINTS BY SHERATON BARCELONA DIAGONAL, GOETTEN MAR APARTAMENTOS, GRIMALDI LINES, GRUP CONFITERIA, GRUP NOMO, GRUP OLIVÉ, GRUP TRAGALUZ, GRUPO HOTUSA, GUITART HOTELS, H10, HIGH TECH HOTELS & RESORTS, HILTON DIAGONAL MAR, HOSCO, HOTEL ALIMARA | ÀGORA, HOTEL ARTS, HOTEL MIRAMAR BARCELONA, HOTEL MONUMENT, HOTEL PALACE, HOTEL PULITZER, HOTEL ROYAL HIDEAWAY CORALES, HOTEL ROYAL PASSEIG DE GRACIA, HOTEL W, IBIS HOTELS, IKOS GROUP, ILUNION HOTELS, INTERCONTINENTAL BARCELONA, LAGO RESORT MENORCA, LEONARDO HOTELS, MAJESTIC HOTEL GRUP, MARUGAL HOTEL MANAGEMENT, MELIA HOTELS INTERNACIONAL, NANDU JUBANY, NEWREST, NH HOTELES, NO HAY MAÑANA, NOBU HOTEL BARCELONA, NUBEMSYSTEMS, NUÑEZ I NAVARRO HOTELS, OHLA BOUTIQUE HOTELS, PALLADIUM, PIERRE & VACANCES, RESTAURANT 7 PORTES, ROSA GROUP, SAGARDI GROUP, SB HOTELS, SODEXO, TELEFERIC BARCELONA USA, TERRA EVENTS, THE BARCELONA EDITION, THE COLLECTION BARCELONA, TRIP.COM, TURIJOBS, VIBRA HOTELS, VILA VINITECA, Wecamp Future, WORK IN DENMARK, XERTA RESTAURAN, ZAFIRO HOTELS