Actualitat >

Descobreix les quatre ofertes gastronòmiques i efímeres del Pop Up 2024

21.03.2024
 
Descobreix les quatre ofertes gastronòmiques i efímeres del Pop Up 2024

L’alumnat finalitzador del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-UB presenta els seus projectes gastronòmics pop-up entre el 9 i l'12 d'abril. Són quatre nits pensades, dissenyades i executades pels mateixos estudiants amb la supervisió del professorat.

Què és un restaurant Pop Up?

Es tractarà d'un esdeveniment gastronòmic únic i efímer, obert únicament entre el 9 i l'11 d'abril, que pretén personalitzar una experiència de màxim nivell.

"Evolució" - 9 d'abril

Amb aquest projecte gastronòmic ,Evolució, el grup d’estudiants ha volgut endinsar-nos en el món de la història. Com ha deixat la seva empremta l'evolució de la humanitat en la gastronomia? Com l'ha transformada al llarg dels segles?

Et sorprendràs amb com els canvis històrics han influït en la gastronomia, cada plat de l'esdeveniment serà un viatge en el temps.

Reserves:

"Teatre Can Marcet: un circuit de Broadway a Barcelona!" - 10 d'abril

Aquest sopar, 'Teatre Can Marcet', promet una nit plena d'emocions, música i delícies gastronòmiques mentre el comensal se submergeix a les escenes més icòniques dels teus musicals preferits.

Es tracta d'una oportunitat única per als amants del teatre: al sopar podran gaudir d'un espectacle en viu mentre degusten una exquisida oferta gastronòmica. Des de clàssics com "West Side Story", "Cats" i "Grease", fins a films més contemporanis com "La La Land" i "Mamma Mia", el repertori promet emocionar i delectar tots els assistents.

Reserves:

"Ambrosia" - 11 d'abril

"Ambrosia" serà el títol sota el qual s'elaborara un menú amb l'intenció d'evocar als Deus de l’Olimp a través dels seus plats. Aquest està format per un còctel de benvinguda, tres aperitius i tres plats principals. Per a finalitzar els comensals podran gaudir de dues postres i els petit-four.

Reserves:

  • Telèfon: 691217049
  • Instagram: @popupambrosia
  • Mail: popupambrosia@gmail.com
"Horitzó" - 12 d'abril

Horitzó emergeix com una iniciativa destinada a redefinir la forma en què concebem l'experiència culinària. Com serà la gastronomia del futur? Què ens espera? Són dues preguntes que els estudiants d'aquest Pop Up, s'hi han fet a l'hora d'elaborar el menú del seu Pop Up.

Reserves:

Estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

El Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques capacita l'alumnat per gestionar i dirigir operacions i processos de la indústria alimentària, les col·lectivitats i l’alta cuina. Així es podrà unir a la generació de professionals que estan repensant els reptes culinaris actuals. És el primer grau de l’Estat espanyol promogut per dues universitats públiques: la UB i la UPC.