QUI SOM
bannersupaularestauranttarjeta.jpg
 
IMG_6613.JPG
 

PROJECTE PEDAGÒGIC DE L'AULA RESTAURANT

PROJECTE PEDAGÒGIC DE L'AULA RESTAURANT 

L'Aula Restaurant és l'espai de formació pràctica on els alumnes de Cicles Formatius de l'especialitat de restauració fan les pràctiques formatives que els hi permeten adquirir les actituds i habilitats tècniques necessàries per al sector de la restauració. Aquest Restaurant té les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real i des d'aquí viuen la realitat professional donant un servei d'alta qualitat, garantit per la supervisió de l'equip de professors amb àmplia experiència en el món de la restauració i de la docència. 

L'oferta gastronòmica de l'aula Restaurant està concebuda i dissenyada pensant en el client, l'època de l'any, el producte i les necessitats del servei més actual i exigent, però molt especialment en l'adequat procés d'aprenentatge dels nostres alumnes. Oferim aquest servei de dilluns a divendres als migdies.

No és l'únic àmbit d'aplicació pràctica de que disposa l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT- també contem amb les aules cuina taller, aula de cuina demostració, aula sentits, l'aula bar-cafeteria que, juntament amb l'Aula Cuina i l'Aula Restaurant, conformen un espai d'aplicació pràctica integral, un banc de proves en situació real, on l' alumne, assumeix el paper del professional de la cuina o del servei de restaurant que serà en el futur.