AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

Menú de Nadal

del 21 de novembre al 22 de desembre de 2017

Còctel de benvinguda

Snack de cortesia

Snack de cortesia

Bostonet de tomàquet

Aperitiu del xef

Cruixent negre de 'camarons' amb allioli de safrà

Tapa del xef

Quallat de formatge de cendra, sèsam i blat de moro

Entrant

Caneló de pularda amb salsa de foie

Segon plat (a escollir)

El peix: Rap al forn, crema fina de moniato i ceps

o

La carn: Xai a la cullera, crema fina de moniato i ceps

 Les postres

Tarta fina d'avellana, caramel, coco i cítrics

Gormanderies

Assortiment de torrons

Cafè i infusions


Begudes

Vi blanc Tres Olmos D.O Rueda

Vi negre Marmellans D.O Montsant

Cava Mont Marçal Brut Nature

Aigües minerals 

Cafè i infusions

 

35 euros (IVA inclòs)