AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

Menú Parmigiano Reggiano

del 16 al 31 d'octubre de 2018

Snack de cortesia

Niu cruixent de parmesà i tomàquet

Aperitiu del xef

Bombó de parmesà i remolatxa amb sorra d'oliva negra

Entrant calent

Carabassa, ou poché, vitralls de reggiano i rovell curat fumat

El peix

Calamars farcits de botifarra del perol i Kalamata amb espàrrecs verds i escuma de parmesà 

La carn

  Costella de vedella rostida amb carabassa, all negre i escalivat amb parmesà cruixent

Les postres 

Crema catalana amb xerigot de parmesà i gelat de poma al forn 

Petits fours

Roques de xocolata i parmesà amb oli d'oliva 


Begudes

Còctel de benvinguda

Maridatge de vins

Aigua

Cafès / Infusions

 

30 euros (IVA inclòs)

@formalibera #aularestaurantcett