|
En aquestes aules es reprodueix el funcionament d'un establiment de restauració real. Són els espais de formació on es realitzen les classes pràctiques, amb l'objectiu de formar l'alumne en les habilitats i actituds professionals com a pas previ a la formació pràctica en els centres d'aplicació i en les empreses del sector.
Espai destinat a realitzar demostracions culinàries i de productes, a càrrec del professorat tècnic de l'escola o d'especialistes del món de la gastronomia i d'empreses collaboradores del sector alimentari. Aquesta aula ha estat recentment remodelada per disposar de recursos i instal.lacions d'una alta qualitat tecnològica.
Aquest aula ha estat creada per realitzar demostracions culinàries i per dur a terme projectes de desenvolupament en el sector alimentari, essent per tant l'espai de formació tècnica destinat a I+D.
És un àmbit de formació creat especialment per desenvolupar les habilitats de percepció sensorial. En aquest espai s'hi troben els recursos tècnics i experimentals necessaris per portar a terme tota mena d'activitats de tast i coneixement de diferents productes, que permeten a l'alumne/a treballar les seves facultats sensorials d'una manera tècnica i profunda.
És l'espai destinat específicament a la formació enològica, i més concretament és l'aula teòrico-pràctica on es desenvolupa el curs professional de Sommeliers, de dos anys de durada. L'aula disposa de tot el material i recursos necessaris per impartir un ensenyament d'alt nivell professional.