AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

Menús especials

Xec Regal:

Si voleu fer un regal original a la vostra parella, a algún membre de la família, a un company de feina o a un amic, us proposem que el convideu a venir a dinar a l'Aula Restaurant on degustarà el menú degustació de l'Aula Restaurant amb maridatge de vins.

El valor del xec és de 30 euros (IVA inclòs). El podeu adquirir a la recepció de l'Aula Restaurant sol·licitant-lo via correu electrònic a aularestaurant@cett.cat  o bé trucant al 666.410.096 o 93.428.07.77 (ext. 7311) on us informarem amb molt de gust de la resta de condicions.

*Vàlid a partir del 8 de gener de 2019 fins el 21 de juny de 2019 dins d'horari


Menú degustació:

Amb reserva prèvia s'ofereix per taules senceres menú degustació composat per snack i un aperitiu, un entrant fred i un calent, 2 plats principals, un de peix i un de carn i per acabar les postres. No podem finalitzar aquest àpat sense un aromàtic cafè o infusió acompanyat d'unes gormanderies. El menú anirà acompanyat amb un maridatge de vins adients a cada plat.

 

Menú per a grups:

Per a grups de 8 o més persones, s'ofereix un menú especial. Aquest menú inclou snack, aperitiu, entrant, un peix o una carn, les postres i gormanderies per acompanyar els cafès o infusions. Incloses aigües, vi, cafès i cava per les postres.


Menú personalitzat:

Per confeccionar aquests menús estem oberts a donar resposta als seus suggeriments per dissenyar el menú adient a la celebració que vulguin fer, fent un menú a mida que compleixi les seves espectatives.


Menú aniversari:

Amb reserva prèvia s'ofereix per taules senceres menú aniversari composat per snack acompanyat amb un còctel de benvinguda, un aperitiu, un primer, un segon, les postres pastís d'aniversari i cava, el cafè amb gormanderies i maridatge de vins.