AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

 

 

 

 

Entrants

Sopa freda de cireres amb esferes d'ametlla fresca    6.20  

Tàrtar de bacallà amb gamba i llima    9.00      

Saltejat d'arròs amb verdures de temporada i salsa ponzu  8.20  

Nyoquis de pesto amb tomàquet sec i escuma de formatge de cabra    7.20

 

Peix                                                   

Llobarro amb cinc salses mediterrànies  12.00                                                   

Bacallà amb espinacs, tirabecs, espàrrecs i salicòrnia   9.60      

 


Carn 
Pollastre a baixa temperatura amb tocs de Mèxic   9.00

Hamburguesa de wagyu, brioix de mostassa i ketchup de fruits vermells   12.00

 


Les Postres

Arròs amb llet de coco i gelat de Tia Maria   4.00

Fruites primaverals i fulles nitro   3.50