AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

 

 

 

 

Entrants

Sopa clarificada de gallina,bolets i alls tendres   6.40  

Crema d'escamarlans amb el seu ravioli i porros confitats 8.40      

Amanida de pebrots escalivats,botifarró i confitura de piparres  7.80  

Amanida tèbia de polenta i verduretes  7.40 

 

Flam d'espàrrec blanc amb pernil i salmó marinat  6.80

Tub de foie amb amanida d'api,poma i nous  8.00

Carpaccio de bacallà amb tapenade i xof de romesco  8.40

Versió de truita  de patates i ceba amb tòfona  7.80

Les nostres llenties amb verdures 6.00

Tagliatelle amb carbonara i escuma de pecorino 7.60

 

Peix                                                   

Fricandó de peix 12.00                     

Orada a la sal amb niu de pastanaga,carbassó i céleri 11.00

Bacallà confitat amb cremós de mongeta i pinyons 12.60

Corball amb el seu rostit i cebetes glacejades  12.40

Salmó al vapor amb carxofes i emulsió de sèsam  13.00      

 

Carn 

Melós de vadella amb moniato i salicòrnia  12.00

Noisette de xai amb salsa d'estragó i mostassa  12.60

Terrina de peu de porc i botifarra de perol   11.20

Civet de cérvol  11.60

Picantó a la catalana  10.00

 

Les Postres

Fruites i verdures  3.50

Zabaione de fruits vermells amb gelat de pa d'espècies   3.50

Suflé de taronja grand manier  3.00

Flam xinès i toffe 3.00

Xocolata en cinc textures  4.00