AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

 

Menú d'Avantguarda

Snack 

Xips de tubercles

Aperitiu

Capuccino de boletus amb escuma de tòfona

Entrant fred

'Ceviche' de llagostins, esponja de coco i iogurt amb oli i curri, i daus de mango

Entrant calent

Caneló de verdures a la nostra manera

El peix 

Vieira, consomé de Jabugo i mongeta desestructurada, i ceps

La carn 

Terrina de vedella a baixa temperatura amb bolets de temporada i castanyes


Les postres

Sopa de camamilla amb gelat de poma, fonoll i ametlla garapinyada, de Paulo Airaudo

  

Petits fours


Begudes

Còctel de benvinguda

Maridatge de vins

Aigua, cafès i infusions

 

32 euros (IVA inclòs)

#aularestaurantcett