AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

 

 

 

 

Entrants

Paté de muntanya   7.00

Flam d'espàrrecs blancs, salmó fumat i vinagreta de tòfona    6.20

Amanida cruixent de Tou dels Til·lers amb pera i vinagreta de pinyons    7.80

Cremós de foie amb iogurt i mandarina    6.20      

Timbalet de quinoa amb colifor i tocs hindús    7.60

Favada a l'estil Casa Gerardo (Prendes, Astúries)    9.00

Ravioli de vedella, ceba caramel·litzada, consomé de carn i verdures   7.80

Coca de calçots, formatge de cabra i escarola amb vinagreta i romesco   8.00

Milfulls de verdures rostides, albergínia, ametlla i crema de céleri    6.40 

Ous amb puntilla, carxofes i salsa bearnesa    7.00

Peix                                                   

Rogers amb escates cruixents, cremós de tinta, fonoll i tomàquet    11.80

Llobarro amb salsafís, escalunya i salsa Priorat   12.00                                                   

Arròs de plàncton i sepionets amb cruixent de safrà   11.60        

Calamars farcits de botifarra de perol, kalamata i espàrrecs verds    9.00      

Peix del dia amb la seva guarnició    10.60  

Carn  

Tataki de vedella amb gel d'Idiazábal i cremós d'anacard fumat   10.00

Wellington de cérvol amb salsa de nabius i verduretes saltades    11.00

Galianos amb cua de porc ibèric    11.60

Mar i muntanya de pollastre amb gamba vermella i patata violeta   10.80

Xai a baixa temperatura amb dàtils i curri verd   11.00                                                    

Les Postres

Coulant d'escuma de xocolata i gelat de gianduja   4.50

Borratxo de mandarina amb les seves textures    4.00

Tatin de poma    4.50

Dulce de leche amb gelat de mató i escuma de recuit    3.50

Fruita osmotitzada amb sorbet de llima i alfàbrega   3.50