AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

 

Menú d'Avantguarda

Snack 

Falsa espardenya

Aperitiu

Flam cremòs de parmesà amb cruixent de pesto i gelat de curri

Entrant fred

Versió d'una Waldorf

(mousse de formatge blau, poma impregnada amb api, nous cruixents i gelat de mató)

Entrant calent

Foie amb multi esfèric de Pedro Ximénez, suc de rostit amb regalèssia i moniato

El peix 

 Bacallà a 53º i maionesa d'anguila fumada amb caviar de mújol i nota de wasabi

La carn 

Melós de porc a baixa temperatura, coliflor i mantega de curri amb tocs de codony


Les postres

Sorbet de gingebre i passió amb coco, pastanaga i clementines

  

Petits fours


Begudes

Còctel de benvinguda

Maridatge de vins

Aigua, cafès i infusions

 

32 euros (IVA inclòs)

#aularestaurantcett