AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg

bannersupaularestauranttarjeta.jpg

 
IMG_6613.JPG

IMG_6613.JPG

 

 

 

 

 

Entrants

Rotllet d'alvocat, tàrtar de salmó i coriandre   9.80  

Sopa freda de poma i ametlla amb escuma d'ametllons  6.80      

Empedrat de mongeta del ganxet amb cruixent d'oliva  8.40  

Amanida de figues, ceba vermella, magrana i parmesà  8.20

Saltejat de fideus d'arròs amb algues i llagostins  7.90

Saltat de quinoa, verdures, cúrcuma i germinats  9.80

Arròs sec de verdures  10.00

Raviolis de remolatxa, nous, mató i pesto de sàlvia  8.80

Carbassa, ou poché, pinenques i rovell curat fumat 8.00

Bullavesa 7.20

 

Peix                                                   

Orada soasada amb parmentier de poma i alfàbrega, i gel de llima  9.80                     

Calamars farcits de botifarra del perol i Kalamata amb espàrrecs verds i escuma

de patata   11.60

Lluç amb vinagreta d'all i romaní amb verdures encurtides 14.40

Suquet del dia amb tomàquet, alfàbrega, navalles al vi d'Alella  12.00

Papillote de bacallà amb espàrrecs verds i tomàquet xerris  10.00      

 

Carn 

Papada de porc amb kimchi, soja i sèsam  8.80

Roast beef de xai, salsa d'oliva, céleri, poma, vainilla i rúcula  13.00

Magret a baixa temperatura, salsifins i nabius   11.40

Costella de vedella, carbassa, all negre i "papas arrugadas"  11.00

Filet ibèric flambé  12.00

 

Les Postres

Textures de xocolata  4.50

Préssec rostit, avellana i coco, amb sorbet de préssec i romaní   4.00

Sopa de Maria Lluïsa, mango, cítrics i granissat de llimona  3.50

Crema catalana i gelat de poma al forn  4.50

Tall dolç  3.50