Fotografia de: Amanida amb llagostins i vinagreta de porradell
Universitat de Barcelona

Amanida amb llagostins i vinagreta de porradell

Tipus: Entrants freds
Persones: 4

Fotografia de: Amanida amb llagostins i vinagreta de porradell

Per a fer l´amanida
Per a la vinagreta de porradell
Per als llagostins

Ingredients Elaboració
Per a fer l´amanida
160 g Escarola frisée
1 g Pebre
30 g Pernil d´ànec
40 g Rúcula
- Netejar, tallar les fulles i reservar.
Per a la vinagreta de porradell
5 cl Oli d'oliva verge
20 g Porradell
4 cl Vinagre
- Disposar el porradell en un bol metàl·lic, afegir el vinagre, la sal i emulsionar amb l´oli. L´emulsionat s´ha de fer a poc a poc perquè no es talli la vinagreta.
Per als llagostins
8 u Llagostins mitjans
4 g Sal
- Bullir el llagostins en aigua amb sal.
- Deixar refredar, i guardar a la nevera.
Comentaris
Podem acompanyar aquesta amanida amb un vi negre jove afruitat o especiat.