Photography from: Bunyols de quaresma
Universidad de Barcelona

Bunyols de quaresma

Tipus: Postres
Personas: 8

Photography from: Bunyols de quaresma

Elaboració

Ingredientes Elaboración
Elaboració
50 g Claras
300 g Harina floja
250 g LLet
100 g Mantega
250 g Ous
4 g Sal
- Bullir la llet, mantega, sal, escaldar la farina, retirar del foc i amb l'ajut de la pala barrejar els ous i les clares a intervals, fins a tenir una massa cremosa i fina.
- Posar oli d'oliva, quant estigui calent disposar la massa amb una mànega i tirar la massa de mica amb mica i tallar amb estisores controlant les porcions que surtin de la mànega, una vegada cuites espolsar amb una mica de sucre.
Presentación
Acompanyats o sols, que bons són els bunyols! Si són ben ensucrats, te'ls menges a grapats. I si no ho són, també, que sempre vénen bé. Sucats en llet fan clar qualsevol esmorzar!