Fotografia de: Benvigut al CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy | CETT

Comunicat de la CEO

Maria Abellanet i Meya CEO del CETT

Maria Abellanet i Meya CEO del CETT

Benvolgudes, benvolguts,

En nom del CETT, us dono la benvinguda al curs 2021-2022. Un nou curs significa un nou viatge acadèmic, una oportunitat de creixement personal i professional formant part d’una comunitat d’aprenentatge que us connecta amb el món , amb les empreses i amb la societat, així com una porta oberta a compartir vivències úniques i engrescadores que us acompanyaran sempre més.

Al CETT entenem el turisme, l’hoteleria i la gastronomia com fenòmens socials que connecten cultures, països i persones, i que faciliten gaudir de la bellesa d’aquest món i de tota la seva riquesa i diversitat. És un sector que va molt més enllà de la vessant econòmica: troba la seva raó de ser en les persones, neix de la nostra curiositat i de l’afany de sociabilitat. Genera felicitat, salut, emocions i experiències, i és sinònim de valors com la igualtat i el respecte.

Estem convençuts que la formació i el coneixement són la llavor indispensable per al vostre futur. En un context que requereix una permanent adaptació als canvis, heu de desenvolupar i consolidar competències com ara la resiliència, el pensament crític, el treball en equip i l’orientació al client, tenint sempre present la perspectiva ètica de la professió i els seus valors d’hospitalitat, respecte i cura.

Vosaltres, l’alumnat, sou la raó de ser del CETT i tot l’equip treballem perquè la vostra experiència formativa sigui profitosa. El CETT som una gran família, i vosaltres en sou part, ara com a estudiants i pròximament com a professionals. Amb aquest esperit, estic convençuda que tots els que en formem part - alumnes, professors i professionals- compartirem coneixements, reflexions, aprenentatges i vivències inspiradores en aquest curs que tot just comença.

El sector necessita persones lliures, autònomes, reflexives, i amb consciència social, capacitades per participar activament i responsablement en les transformacions que donaran resposta a les noves aspiracions dels turistes, dels residents i de la societat. Som-hi?

Molta força i benvinguts de nou a casa vostra,

Maria Abellanet i Meya

CEO del CETT


Què en pensen els nostres estudiants?

Júlia Caparrós
Si tens passió i vocació, aquest grau és una molt bona opció

Júlia Caparrós

Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Bissan Abuzahra
El CETT-UB és una universitat consolidada i és a la ciutat més interessant del món

Bissan Abuzahra

Turisme
Simón Ramírez
En un futur, em veig creant el meu negoci de cocteleria

Simón Ramírez

Cicle Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració
Marc Miguélez
El més important és sentir-se còmode al lloc on et formes

Marc Miguélez

Cicle Tècnic d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments

Descobreix el CETT

cett is future

El futur és ara. Forma't per liderar el canvi amb els nostres nous programes en digitalització i innovació en el sector turístic.

#CETTisFuture

Coneix de primera mà l'opinió dels principals referents del sector en turisme, hoteleria i gastronomia.

#SOMFUTUR

COVID-19: Preguntes i respostes


Benvinguts al CETT

Creiem en les experiències que ens connecten al món i les vivències que tenen el poder de transformar les persones.

Cultures, paisatges i sabors ens obren la porta a les emocions,les sensacions i el creixement personal.

Per això entenem les experiències estètiques com un motor d’aprenentatge, innovació i progrès.

CETT porta 50 anys compromès amb el creixement del sector i la societat, transformant alumnes i concebint el Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia com experiències que emocionen i connecten les persones.

CETT

THROUGH EXPERIENCES

Contacta amb el CETT