Fotografia de: Què fem? | CETT
Universitat de Barcelona

Què fem?

1. PRÀCTIQUES PROFESSIONALS

Gestionem i coordinem l'assignatura Pràcticum en els aspectes de: realització dels convenis, seguiment de les pràctiques i avaluació de l'assignatura

1.1. Els nostres objectius:

  • Aconseguir la formació integral teòrica i pràctica dels estudiants.
  • Adaptar el perfil professional dels alumnes a les necessitats actuals de les empreses del sector turístic.
  • Contribuir a l'obtenció d'una formació de qualitat pels alumnes.

1.2. Durada del programa Pràcticum

La durada mínima de les pràctiques per l'obtenció de crèdits, és de 225 hores (aprox. 3 mesos) i la màxima de 500 hores. Aquest programa es pot desenvolupar en qualsevol moment de l'any pels estudiants de Grau de Turisme.

1.3. Marc legal

El CETT elabora per cada estudiant un conveni de col·laboració educativa amb l'empresa per la realització d'aquestes pràctiques. Els estudiants estan acollits per l'assegurança escolar.

Full de sol·licitud d'alumnes en pràctiques

2. BORSA DE TREBALL

Career Services continua al llarg de la carrera professional dels alumnes, és a dir, que una vegada finalitzats els estudis, es segueix donant una atenció personalitzada, orientant, assessorant i ajudant en la inserció i millora laboral. El servei manté un contacte directe i fluid amb les empreses del sector, aconsellant sobre els professionals que millor poden donar resposta a les seves necessitats. Actualment, els alumnes i antics alumnes del CETT poden consultar a través del Campus Virtual totes les demandes laborals i de pràctiques ofertades, i presentar la seva candidatura.

2.1. Objectius:

  • Facilitar la inserció laboral d'alumnes i antics alumnes que cerquen feina o que busquen millores professionals.
  • Orientar i assessorar als alumnes i exalumnes en qüestions laborals.
  • Posar en contacte els professionals o futurs professionals amb les empreses amb llocs de treball a cobrir.

2.2. Funcionament del servei per a les empreses

Qualsevol empresa que cerqui algun candidat per treballar, pot fer-nos arribar la sol·licitud laboral. Aquesta oferta es publicarà al Campus Virtual de la web del CETT (on hi tenen accés tots els alumnes de CETT i els associats de CETT Alumni).

D'altra banda es farà una preselecció de possibles candidats que s'adeqüin al perfil demanat. Els candidats són informats de les condicions de l'oferta concreta.

Full de Sol·licitud Laboral

2.3. Altres candidatures

Si t'interessa treballar amb nosaltres, envia'ns el teu CV. El tindrem en compte per a possibles processos de selecció per les empreses del grup.

Podeu contactar directament amb el nostre departament per telèfon al 935040408 o per email a careerservices@cett.cat

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.