Fotografia de: Accés a Cursos d'Extensió Universitària | Campus CETT
Universitat de Barcelona
Campus CETT > Informació d'accés als estudis >

Accés a Cursos d'Extensió Universitària

El sector de la Restauració es troba en un moment de ple reconeixement i creixent interès professional. Aquesta situació ha generat una nova demanda de perfil professional que sigui capaç de respondre a les necessitats canviants del sector i estigui especialitzat en nous àmbits de coneixement.

Es per aquest motiu, que el CETT posa a disposició dels professionals del sector una oferta formativa especialitzada i compatible amb l’activitat laboral. Cursos amb Titulació d’Extensió Universitària de la Universitat de Barcelona, que tenen per objectiu aportar un valor afegit en la capacitació dels actuals perfils professionals.

El CETT dissenya i actualitza els continguts dels seus programes d’especialització, adaptant-los a la realitat del sector gràcies a la vinculació constant que manté amb les empreses i institucions relacionades amb l’hostaleria i la restauració.

Més informació

METODOLOGIA

La metodologia utilitzada és fonamentalment pràctica i demostrativa. Es pretén que les noves tècniques i eines de gestió adquirides siguin aplicables al 100% al lloc de treball. De la mateixa manera, es potenciarà al màxim l’autoaprenentatge i el desenvolupament de la pròpia personalitat amb la creació d’oferta culinària i de línia de servei.

S’utilitzaran els diferents espais d’aprenentatge del CETT, com l’aula dels sentits, l’aula sommeliers, l’aula restaurant, l’aula taller de cuina i l’aula cuina demostració.

Es portaran a terme: tasts tècnics i organolèptics, tallers d’aplicació, visites a restaurants i classes demostratives.

La col·laboració i participació de professionals de reconegut prestigi és sens dubte un element diferenciador que enriqueix l’aprenentatge de l’alumne gràcies a les aportacions derivades del bagatge professional i del ponent.

COM MATRICULAR-SE?
  1. Sol.licitud d'admissió Completar la sol•licitud d'admissió, adjuntant el teu currículum perquè el coordinador del curs avaluï correctament el teu perfil i decideixi la teva admissió. Podràs trobar la sol·licitud a la pestanya Sol•licitud d'Admissió que apareix en cadascuna de les especialitzacions dels Cursos d’Extensió Universitària.

En cas de no poder escanejar i adjuntar el currículum fer arribar aquesta documentació per:

Fax: Ref. Admisión Master – 934286777 Correo postal: Ref. Cursos d'Extensió Universitària – Avgda. Can Marcet, 36-38, CP:08035, Barcelona

  1. Entrevista amb el coordinador del curs Un cop rebem la teva sol•licitud d'admissió completada, el coordinador del programa contactarà amb tu per correu electrònic o telèfon per concertar una entrevista si ho considera necessari.

  2. Admissió al programa i matriculació

Una vegada confirmada la teva admissió al curs, et farem arribar, des de Secretaria Acadèmica, via e-mail, la carta d’admissió. Des que s’envia la sol•licitud fins que es comunica l'admissió poden passar de 7 a 10 dies. Juntament amb la carta també s'envia la informació necessària per iniciar el procés de matriculació:

  • Reserva de plaça: S’ha de formalitzar en el termini màxim de 15 dies des de la rebuda de la carta d’admissió.

  • Matrícula: És imprescindible la presentació de tota la documentació requerida d’acord amb les especificacions del punt 5.

  1. Formes de pagament

A distancia mitjançant:

  • Targeta de crédit on-line a través de la web: A sol•licitud de l’alumne s’enviarà link a pàgina segura per a fer el corresponent pagament.

  • Transferència bancària: A sol•licitud de l’alumne s’enviaran les dades bancàries per la transferència bancària.

O presencialment en el Servei de Secretaria de 12.00 a 19.00 h mitjançant:

  • Targeta de crèdit
  • Efectiu
  • Taló conformat pel banc
  1. Documentació

Imprescindible presentar aquesta documentació en el moment de formalitzar la matrícula:

  • Currículum Vitae
  • Fotocòpia DNI, NIE o passaport
  • Dos fotografies format carnet
  • Número de Seguretat Social
  • Fotocòpia de les dades bancàries