Universitat de Barcelona
CETT i Empresa
CETT i Empresa >

Premis Alimara CETT Barcelona

El CETT, campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, convoca la XXXV edició dels Premis Alimara CETT Barcelona.

Els Premis Alimara CETT Barcelona pretenen guardonar les campanyes, accions i estratègies que, dins de la promoció global de les organitzacions, tinguin com a eixos principals la innovació en la comunicació, la comercialització, la sostenibilitat i la responsabilitat, i els productes i serveis en l’àmbit turístic, hoteler i gastronòmic.

Des de l’any 2000, els Premis Alimara es convoquen i organitzen conjuntament amb el Saló del Turisme B-TRAVEL.

L’any 2008 s’incorpora el Premi Alimara CAT, un premi per al foment de la promoció turística en català que s’organitza conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. En l’edició 2012 s’incorpora el Premi Alimara Mass Media del CETT, que reconeix la contribució que fan els mitjans de comunicació a la promoció turística.

Enguany es compleixen 35 anys dels Premis, uns premis que s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, tant nacional com internacional. Uns premis que maduren amb els anys, que evolucionen al ritme que ho fa la societat. Els Premis Alimara CETT Barcelona han crescut, creixen, i tenen la voluntat de continuar creixent per reafirmar-se com el referent principal en l’àmbit dels Premis que es lliuren en aquests àmbits amb una clara visió acadèmica i científica dins del sector turístic.

Més info: www.cett.es/premisalimara